MALZEMELER
1 Adet Bıldırcın
1 Adet Bostan Patlıcan
30 gr Tereyağı
1 Yemek Kaşığı Un
1 Yemek Kaşığı Krema
2 Yemek Kaşığı Salça
1 Tutam Tuz
1 Tutam Karabiber


HAZIRLANIŞI
Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun.Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun. içerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın.
İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.

Afiyet olsun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 434
favori
like
share
UltrAsLaN-Brky Tarih: 22.02.2009 20:43
Teşekkürler ellerine sağLık
PaylasiM-User Tarih: 21.02.2009 16:59
tarif için Teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 10.02.2009 10:59
Degişik olmuş eline saglık Nerqishcigim.
PaylasiM-User Tarih: 07.02.2009 17:01
hiç duymamıştım denemek lazım paylasim için teşekkürler