Maydonozlu Et

Son güncelleme: 03.02.2009 21:34
  • Maydonozlu Et
    noimage
    Malzemeler
    500 gr Kusbasi Et
    1 Çorba Kasigi Tereyagi
    1 Adet Sogan
    1/2 Demet Maydanoz
    1/2 Su Bardagi Süt
    1 Su Bardagi Misir
    Tuz , Karabiber


    Yemegin Yapilisi
    Eti sirkeli suda iyice yumusayana kadar haslayin. Tereyagini eritin. Sogani yemeklik dograyip, yagda kavurun. Haslanmis etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alin.
    Maydanozlari yikayin. Yarim su bardagi sütle robottan geçirin. Etle karistirin. Firin tepsisine alin. Misiri ilave edin. Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dakika bekletin. Sicak olarak servis yapin.
    AFIYET OLSUN...
#01.02.2009 14:55 0 0 0
  • Emegine saglık abi nefis görünüyor.
#02.02.2009 16:56 0 0 0
  • Sag ol güzelim.
#03.02.2009 21:34 0 0 0