Makyaj Çantanızı Kontrol Ediniz

Son güncelleme: 01.02.2009 20:19
  • noimage

    Makyaj çantanız ağırlıktan yük mü olmaya başladı? O halde artık bir mola verip bu işe bir el atmanın zamanı geldi!Sadece temel malzemeleri yanınızda tutarak hem makyajınızı koruyabilir, hem de ağır bir çanta taşıma zorunluluğundan kurtulabilirsiniz.

    1. Nemlendirici

    Artık yaz ayları bitti ve kışın rüzgârından cildimizi korumak için nemlendirici taşımak şart oldu. Nemlendirici aynı zamanda, pudra altına kullanılan en iyi malzemedir. O yüzden, üzerine süreceğiniz pudranın rengini de koruyabilmek için ten rengi nemlendiricileri tercih edebilirsiniz.

    2. Ruj

    Kuruyan dudaklarımız için ruj kullanmaktan vazgeçmiyoruz. Özellikle aplikatörle sürülenleri tercih ederseniz, hem dudaklarınızın nemlilik süresini uzatırsınız hem de aplikatörle dudak şeklinizi daha belirgin hale getirip bu görüntüyü koruyabilirsiniz.

    3. Allık

    Pudrada olduğu gibi allıkta da pul pul olmayı engellemek için kremsi allıkları tercih edebilirsiniz. Eğer iki renkli allıklarınız varsa diğer rengi de far olarak kullanabilirsiniz. Böylece yüzünüzdeki renk dengesini de kurmuş olursunuz.

    4. Pudra

    Doğru seçilmiş kaliteli bir pudra, pürüzsüz görünen bir cildin vazgeçilmezidir! Kuruyan cildinizin pul pul görünmemesi için toz pudra kullanmamaya özen gösterin. Mümkün mertebe kremsi, kompakt ve süngeri ıslattığınızda fondöten kıvamına gelen pudraları tercih edin.

    5. Rimel

    Sabah sürdüğünüz rimel kirpiklerinizde gün içinde fazla kalmayacağı için, rimeli çantanıza atmanız iyi olacaktır. Böylece bakışlarınızın canlılığını koruyabilirsiniz.5. Allık: Pudrada olduğu gibi allıkta da pul pul olmayı engellemek için kremsi allıkları tercih edebilirsiniz. Eğer iki renkli allıklarınız varsa diğer rengi de far olarak kullanabilirsiniz. Böylece yüzünüzdeki renk dengesini de kurmuş olursunuz

#01.02.2009 15:25 0 0 0
  • Paylaşımın için saol Ayışığı.
#01.02.2009 16:50 0 0 0
  • bilgiler için teşekkürler canım
#01.02.2009 20:19 0 0 0