[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Malzemeler:

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]500 gr. Tere Yağı
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]500 gr. Pudra Şekeri
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]500 gr. Un
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]500 gr. Toz Badem
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]10Adet Yumurta
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Tart Hamuru için :
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1kg. Un
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]300 gr. Pudra Şekeri
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]500 gr. Alba Yağı
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]3Adet Yumurta Beyazı


[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Yapılışı:

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Tere yağı pudra şekeri ile kabartılır. Yumurta yedirilir ve un ile toz badem yedirilip makineden çıkarılır. Önceden içlerine tart hamuru açtığımız kalıplara hazırlamış olduğumuz karışım ilave edilir. 170 derecedeki fırında üzeri kızarıp pişinceye kadar bekletilir.


Özgür Sef'in tarifi

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 333
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 10.02.2009 12:28
Görüntü harika olmuş tadıda eminim nefistir.Eline saglık Havil.
AYIŞIĞI Tarih: 04.02.2009 18:40
harika görünüyor ,
demek lazım mutlaka,
ellerine sağlık Baharcığım