[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Malzemeler:

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]2 PARÇA TAVUK GÖĞSÜ (Et ilede olur)
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]2 ADET RENLİ BİBER
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 ADET SOĞAN
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]50 GR KAŞAR
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]50 GR TEREYAĞI
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 DOMATES
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]2 ADET LAVAŞ
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 TATLI KAŞIĞI ŞEKER


[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Yapılışı:

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Izgarada tavuklar pişrilir ,diğer tarafta julyen (ince uzun)doğranan soğan ve biberler sadece şeker ile tavada sote edilir.ızgarada tavuklar pişirilir ardından 1 çay bardağı suyun içine tereyağ eklenerek ocakta eritilir diğer tarafta ateş üzerinde kızdırılan döküm tava nın üzerine önce soğan,biber sonra julyen doğranmış tavuklar konularak hazırladığımız tereyağ sos dökülür en üstüne kaşar dökülerek servis edilir.Küp küp doğranmış soğan,biber ve domatesten oluşan bir salata ile servis edilir


Özgür Sef'in tarifi

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1481
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 08.02.2009 14:43
Tarif İçin Teşekkürler
MARDINLI1986 Tarih: 06.02.2009 16:39
günder onlarca defa yaptigim yemek, tarifesi tam uymasada neredeyse ayni yazmislar.
AYIŞIĞI Tarih: 04.02.2009 19:19
hımm nefis karnım acıktı