[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Malzemeler:

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1kg. Süt
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]3Adet Yumurta
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] 250 gr. Şeker
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] 10 gr. Vanilya
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]100 gr. Mısır Nişastası
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]100 gr. Un

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Yapılışı:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Süt ocağa konur. Şeker ve yumurta karıştırılıp üzerine un ilave edilir. Daha sonra nişasta ve vanilya da beraber harcın içine dökülür. Bütün malzeme ocakta pişirildikten sonra yağıda ilave edilir, ve soğumaya bırakılır. Daha sonra istediğiniz şekilde kullanılabilir.


Özgür Sef'in tarifi

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3210
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 10.02.2009 12:17
Paylaşımın için saol Havilcigim.
AYIŞIĞI Tarih: 04.02.2009 18:39
ellerine sağlık Baharcığım