Ben teşekkür eklentisini kurdum.Default temada çalışıyor, fakat diğer temamda gözükmüyor.Sizce sebebi nedi?

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1229
favori
like
share
pacman2 Tarih: 07.02.2009 14:44
Sorun Çözüldü.Çok Teşekkür ederim.
FreddyKrueger Tarih: 07.02.2009 14:19
[QUOTE=pacman2;3238203]verdiğiniz konuya gittim fakat verilen link silinmiş heralde tam anlayamadımRapidshareye girdim error dedi.Sonra orijinal link yazıyordu yukarıda oraya tıkladım.Siteye bir türlü üye olamadım.

[COLOR="#c0ccf4"]Link YeniLendi...
pacman2 Tarih: 07.02.2009 14:09
verdiğiniz konuya gittim fakat verilen link silinmiş heralde tam anlayamadımRapidshareye girdim error dedi.Sonra orijinal link yazıyordu yukarıda oraya tıkladım.Siteye bir türlü üye olamadım.
FreddyKrueger Tarih: 07.02.2009 13:43
[COLOR="#c0ccf4"]@ pacman2

Verdiqim Linkteki SadeCe Örnek Bir Konuydu... Ordaki Deqi$ikLikLeri Yapın Diyerek Vermedim... TempLate Deqi$ikLiqi Ne Demek BiLmiyorum Dediniz O Yüzden Örnek oLarak Verdim...

[url]http://www.main-board.com/vbulletin-add-ons-plug-ins/174875-vbulletin-tesekkur-eklentisi-7-7-3-8-x-ve-ajax-uyumlu.html[/url]

3.8.x Için Burdaki EkLentiyi Kurunuz...
pacman2 Tarih: 07.02.2009 13:23
3.8.0 sürümün kullanıyorum ve member infoda "$vbphrase[total_posts]: $userinfo[posts] ($vbphrase[x_posts_per_day])
" kodu bulamıyorum
Bu arada @E-MaSTeR'ın dediği gibi postbitte kaynaklandığını düşünüyorum.Çünkü postbiti kaldırdım ve denedim şuan çalışıyor.Postbit varken gözükmüyor.
FreddyKrueger Tarih: 07.02.2009 13:20
[COLOR="#c0ccf4"]@ pacman2

Örnek oLarak Linkini Verdiqim Konuya Bakar MıSınız ?
pacman2 Tarih: 07.02.2009 13:18
"Her Temanın Forumhome, ForumdiSpLay, Navbar, postbit vS. $ekLinde TempLateLeri Vardır" -Ne gibi değişiklikler?

"Bazı EkLentiLerde TempLate Deqi$ikLikLeri oLduqunu GörürSünüz..."-Nasıl görürüm?

Kusura bakmayın bu kadar çok soru sorup rahatsız ediyorum ama acemiliğime verin.Ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim.
FreddyKrueger Tarih: 07.02.2009 13:15
[COLOR="#c0ccf4"]@ pacman2

Her Temanın Forumhome, ForumdiSpLay, Navbar, postbit vS. $ekLinde TempLateLeri Vardır... Bazı EkLentiLerde TempLate Deqi$ikLikLeri oLduqunu GörürSünüz... Bu Deqi$ikLikLerin Forumda GörünmeSi Için KuLLandıqınız Temadaki TempLateLerde Deqi$ikLik Yapmanız Gerekmektedir...


Örneqin;

[url]http://www.main-board.com/vbulletin-add-ons-plug-ins/63896-vbulletin-3-6-x-serisi-icin-tesekkur-butonu.html[/url]

Bu Konuda Gördüqünüz Gibi Bazı KodLarı Deqi$tiriyoruz... Bu Deqi$ikLikLeri KuLLandıqınız Temadaki TempLateLerde YapmaLıSınız Ki EkLenti ÇaLı$Sın...
pacman2 Tarih: 07.02.2009 13:07
@ E-MaSTeR
Dediğiniz doğru çıktı.Teşekkür ederim.Şimdi uumlu bir postbit arayalım.
@FreddyKrueger
Tam olarak dediğinizi anlamadım..