[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Malzemeler:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]5 Adet Yumurta Sarısı
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1.5 Bardak Esmer Toz Şeker
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]2 Adet Çubuk Vanilya
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1.5 Bardak Krema
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]2 Kaşık Erimiş Tereyağı
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]2 Adet Muz
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Yapılışı:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Şekeri, vanilyayı, yumurtayı mikserden geçirip, kremayı ilave edin. Güveç kalıbını tereyağı ile yağlayıp, esmer şekeri altına serpip hazırlanmış harcın içine doldurmadan önce muzu da içine katarak, derin bir kabın içine dizin. Su doldurup sıcak olan 170 derecede fırında 30 dakika pişirilir. Soğuduktan sonra servis edilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 583
favori
like
share
MiSS-FENER Tarih: 08.02.2009 20:37
Ellerine Sağlık..