[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Malze[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]meler:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]180 gr. Krem Peynir
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]200 gr. Krem Şanti
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]3Adet Jiletin
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1Adet Limon
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]2Adet Yumurta Sarısı
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]100 gr. Şeker
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]10 gr. Rom
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]75 gr. Vişne

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Yapılışı:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1. Aşama : Pasta çemberine 1 adet tart hamuru açılır, çembere yerleştirilerek pişirilir. Soğuduktan sonra altına kayısı marmelatı sürülür ve kek katıda üzerine yerleştirilir.

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]2. Aşama : Krem peyniri, şekeri ikisini de bir arada mikser de çırparız. Üzerlerine yumurta ekleriz. İşlem bittikten sonra bütün malzemeyi karıştırırız. Jiletin leri ise soğuk suyla ıslatırız. Ocakta eritilir, harcın içine dökülür. Şok bir dolaba atılır, yaklaşık 1 saat sonra çıkarılır ve servis edilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 323
favori
like
share
Sindy Tarih: 08.02.2009 15:59
cok guzel gorunuyor gercektende, emegine saglik guzelim
AYIŞIĞI Tarih: 07.02.2009 23:42
nefis görünüyor hayatım,
denemek lazım ellerine sağlık