Nokia N79 Active

Son güncelleme: 08.02.2009 00:03
  • Nokia'nın yeni modeli Nokia N79 Active cep telefonu kalp atışlarınızı ölçme özelliği ile dikkat çekiyor. Nokia N79 Active cep telefonuna, spor aletleri ve kalp atışları ölçüm cihazlarında lider bir firma olan Polar'ın Bluetooth WearLink kalp ölçüm kuşağı ile kullanılıyor. Nokia N79 Active cep telefonunun 375 Euro satış fiyatı ile piyasalara sunulması bekleniyor.

    noimage

    Nokia Nseries cep telefonlarının sağlık özelliği ile dikkat çeken bu üyesi koşu yapan kullanıcılar açısından mükemmel bir ürün. A-GPS izleme ve Nokia'nın büyük beğeni gören Sports Tracker uygulamasının yeni versiyonunun yer aldığı Nokia N79 Active cep telefonu koşucuların takip ettikleri rotaları kaydetmelerine ve bu kayıtlar ile fitness verilerini internette yayınlamalarına olanak tanıyor. Spor aktivitelerinde dinlemekte olduğunuz şarkıları paylaşabiliyor ve ayrıca Nokia N79 Active cep telefonunun Carl Zeiss objektifli 5 megapiksel çözünürlüklü kamerasıyla çektiğiniz rota görüntülerini etiketleyerek internete yükleyebiliyorsunuz.

    noimage

    Nokia Nseries Direktörü Juha Kokkonen'in konuyla ilgi görüşleri şöyle: "Nokia N79 Active sportif cep telefonu tamamen eğlence ve fitness özellikli bir model. Nokia'nın bu yeni cep telefonu yaz mevsimi için hazırlandığınız uzun antrenmanları keyifli ve eğlenceli hale getirirken aynı zamanda Polar kalp tirim kemeri ile sizi kalbiniz hakkında bilgilendiriyor. Telefonun Sports Tracker uygulaması ile tüm çalışmalarınızın eksiksiz kayıtlarını oluşturup paylaşarak fitness programınıza sosyal bir boyut da kazandırabiliyorsunuz. Bu, ilerlemenizi izlemenin ve rekabet ortamı oluşturarak çalışma ortakları kazanmanın da ilham verici bir yöntemi."

    noimage

    Polar'ın kalp atışlarını ölçme konusunda dünya çapında bir numara olduğunu ifade eden Polar yetkililerinden Marco Suvilaasko sözlerine şöyle devam ediyor: "Şimdi de Nokia N79 Active cep telefonu ile kullanımı rahat Polar Bluetooth WearLink kalp atışı ölçüm kemeri egzersiz ile ilgili tahmin işlerini üstleniyor. Vücudunuzun egzersizde nasıl geliştiğini objektif olarak izleyebilmek kendinize güveninizi arttırarak çalışmalarınızı daha keyifli hale getirecektir."

    Nokia N79 Active
    Nokia Nseries modellerinin bugüne kadarki en küçük modeli olan Nokia N79 cep telefonunun Active versiyonu sportif kulaklıklar ve bir kol bandı eşliğinde geliyor. Böylece kullanıcılar egzersiz yaparken cihazı kolaylıkla kullanabiliyorlar. 4GB kapasiteli bir microSD hafıza kartı uzun egzersizler boyunca dinlemeye yetecek sayıda müzik depolayabiliyor.
#08.02.2009 00:03 0 0 0