Nokia N79

Son güncelleme: 17.04.2009 17:37
  • Nokia, teknolojinin tüm nimetlerini ayağınıza seren multimedya bilgisayarı Nokia N79 ile karşınızda. Entegre navigasyon, FM vericili müzik donanımı, hızlı İnternet bağlantısı, üstün web tarama özelliği, konum etiketleme (geotagging), N-Gage oyunları, Carl Zeiss optik destekli 5 megapiksel kamerası ve daha birçok özelliği ile Nokia N79'da eksik olan tek şey, bu özelliklerle harikalar yaratacak olan sizsiniz.

    noimage

    Nokia, zeka ve kişisel tasarımın multimedya bilgisayarları ile bütünleştiği Nokia Nseries ailesinin yeni üyesi Nokia N79'u teknolojiseverlerle buluşturuyor. Nokia N79'un ince tasarımının altında üstün bir teknoloji yatıyor. Entegre navigasyon, FM vericili müzik donanımı, hızlı İnternet bağlantısı, üstün web tarama özelliği, N-Gage oyunları ve Carl Zeiss optik destekli 5 megapiksel kamerası ile Nokia N79, tüm multimedya deneyimleri bir gövdede buluşturuyor.

    noimage

    Nokia yetkilileri ailenin yeni üyesini şöyle tanımlıyor: "Nokia N79, artık ikonlaşan Nseries'in önemli bir özelliği olan kompakt tasarım içine gizlenmiş üstün teknolojiye sahip. Bu sayede insanları keşfetmeye, yaratmaya ve tutkularını paylaşmaya teşvik ediyor. Nokia N79, şık tasarımı güç ile birleştiren bir cihaz isteyenler için yaratıldı ve değiştirilebilir kapağına göre otomatik olarak ekran temasını 'kişiselleştirme' özelliğine sahip. Bu denge ve stil, oldukça başarılı ve popüler olan Nokia N72 ve N73'ten sonra, güçlü ve sınırları belirleyen bir gelişmenin kanıtıdır."

    noimage

    Nokia N79, birbirinden özgün beş farklı renkteki Xpress-On akıllı kapaklara sahip: 'light sea blue', 'espresso brown', 'olive green', 'white' and 'coral red'. Nokia N79, bu kapaklardan üçü ile birlikte sunuluyor. Nokia N79; deneyimlerinizi web siteleri, blog ve online topluluklarla anında paylaşabilmeniz için fotoğraf, müzik ve navigasyon özelliklerini yüksek hızlı 3.5G HSDPA ve Wi-Fi ile birleştiriyor.
    Nokia N79 yenilikçi özellikleri ile teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmanıza olanak sağlıyor. Nseries'in yeni üyesi ile tarzınızdan ödün vermeden ister Share on Ovi, Flickr ya da YouTube gibi online topluluklara bağlanabilir; ister Nokia Music Store, Nokia Maps ya da yeni bir online paylaşım servisi olan Share on Ovi gibi Nokia hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

    noimage

    Carl Zeiss optik destekli, ikili LED Flaş ve video flaşı ile 5 megapiksel kamerası, bilgisayara gerek kalmaksızın edit edilebilen net fotoğraflar ve videolar çekiyor. Alınan görüntüler, online "konum etiketleri" uygulaması (geotagging) ile çekildiği yere ait üstverilerle etiketlenebiliyor. Ayrıca Nokia N79, daha fazla şarkı, resim ve sekiz saate kadar DVD kalitesinde video saklayabilen 4 GB microSD ile birlikte sunuluyor. MicroSD'ye kaydettiğiniz "multimedia deneyimleri" albümlere ayırabilir, etiketliyebilir ya da Share on Ovi gibi online topluluklara yükleyebilirsiniz. Yüksek kalitede resim ve video çekmenizi sağlayan lensi ise sürgülü kapak ile korunuyor.

    Nokia Maps özelliği sayesinde Nokia N79 ile 15 milyondan fazla POI'ye (Point of Interest - İlgi Noktası) ulaşıp yeni mekanları keşfedebiliyorsunuz. Yürürken ya da araba kullanırken size sesli navigasyon sağlayan Entegre A-GPS'i ise üç ay süreli lisansı ile birlikte sunuluyor.
#08.02.2009 00:21 0 0 0
  • cihaz özelliklerine göre fiyatı çok iyi..bence kaçırılmamalı.tek dezawantajı tuştakımları..menü tuşuna basarken zorluk çekiosunuz
#17.04.2009 17:37 0 0 0