Malzemeler.....
1 Bütün tavuk
400 gr ceviz ici
Bir ekmek ici
Sarımsak
Tuz
Karabiber

YAPILISI

Tavugu haslayin,suyunu sakin dökmeyin süzgecten gecirip
bir kaba koyun...Harsladigimiz tavuk etini bir güzel didikleyin..
Bu islemden sonra cevizleri eziip, ekmek iclerinide ufalayin..
Robotu olanlar bu islemi daha kisa sürede yapabilir.....
Bu iki malzememizi bir derin kaba koyup karistirin ve üzerine
elde ettigimiz tavuk suyunu dikkatlice ilave edin fazlasini kaldirmayabilir..
Sarimsagi ezip onuda ekleyin karabiber ve tuzuda ilave
edin. Tuzu az koymaya özen gösterin ceviz fazlasini kaldirmaz
ve lezzetli olmaz...Son olarak elde ettigimiz karisimi didikledigimiz
tavukla karistirip servis edebiliriz.Arzuya göre pul biber üzerine
ilave edilebilir
afiyet olsun.....

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1671
favori
like
share
RAVZA Tarih: 24.09.2008 23:41
tşkler eline sağlık
SEMRA Tarih: 19.09.2008 15:45
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 16:47
ellerine sağlık sağol
SquadroN Tarih: 31.07.2008 15:07
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 18:51
paylaşım için thanks
sennur Tarih: 03.07.2006 13:55
paylaşımınız için teşekkürler
sakin75 Tarih: 03.07.2006 13:50
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 23:30
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:25
teşekkürler,ellerinize sağlık.