Selen Seyven Kimdir - Selen Seyven Hakkında - Selen Seyven Resimleri - Selen Seyven Biyografisi

Selen Seyven Katırcıoğlu (d 2 Nisan 1986, Ankara)



Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu.
Seyven'in babasi Türk, annesi ise Özbek asıllıdır. Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü okudu. Şu sıralar Doludizgin Yıllar dizisinde Gülşen'i canlandırmaktadır.

Filmografi

Büyük Buluşma (2004)
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (2005)
Aşka Sürgün (2005) ... Asya rolünde
Janjan (2006) ... Güzel Alaz rolünde
Genco (2007) ... Pınar rolünde
Doludizgin Yıllar (2008) ... Gülşen rolünde




http://www.main-board.com/unluler/225207-selen-seyven-resimleri.html

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1070
favori
like
share