Gaziantepspor 2 - 1 Sivasspor 30. Hafta Turkcell Süper Lig Maçı

Son güncelleme: 05.05.2009 17:57
  • Gaziantepspor Sivasspor 30.Hafta Maçı

    noimagenoimage

    Stad : Kamil Ocak

    Hakem :

    Yayın : Lig Tv

    Başlama Saati : 3 Mayıs 16.15



    3 mayıs gaziantep sivas maçı - 3 Mayıs Gaziantep Sivasspor Maçı - 3 Mayıs Gaziantep Sivasspor Maçı izle - 3 Mayıs Gaziantep Sivasspor Maçını izle
#09.02.2009 15:04 0 0 0
  • Sivasspor Gaziantepspor Maça Doğru
    Türkcell Süper Lig 30. haftada Gaziantep Sivasspor ile kendi sahasında karşı karşıya geliyor. Maç 3 Mayıs 2009 günü oynanacak. iki takımada başarılar.

    noimage

    noimage
#27.04.2009 09:45 0 0 0
  • Gaziantepspor Sivasspor Gaziantep Sivas
    Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor, 3 Mayıs'ta ligde Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.
    Ligde sahasında Trabzonspor'u 3-0 yenerek son 5 haftaya 60 puanla lider olarak giren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun'un Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularına verdiği 2 günlük izin yarın sona erecek.
    Trabzonspor galibiyetiyle şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi yolunda önemli bir avantaj elde eden Sivasspor, ligin 30. haftasında 3 Mayıs Pazar günü Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarın kulüp
    tesislerinde başlayacak.
    Öte yandan, zirvedeki rakiplerinden Trabzonspor'u yendiği haftada, diğer rakipleri Galatasaray'ın Ankaraspor ile berabere kalması ve Fenerbahçe'nin de Ankaragücü'ne yenilmesi üzerine Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda çok önemli bir avantaj yakalayan, Beşiktaş ile birlikte zirvede baş başa kalan kırmızı-beyazlı ekipte, camia büyük bir sevinç yaşıyor.
    Sivasspor camiası, kalan 5 maçtan da başarılı skorlar elde ederek sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı arzuluyor.

    Kaynak:milliyet.com.tr
#27.04.2009 13:27 0 0 0
  • Sivas iki gün izinli!

    noimage
    Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor'u yenerek 60 puanla liderliğini sürdüren Sivasspor'da, futbolculara 2 gün izin verildi.

    Ligde sahasında Trabzonspor'u 3-0 yenerek son 5 haftaya 60 puanla lider olarak giren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun futbolcularına 2 gün izin verdi. Trabzonspor galibiyeti sonrası büyük coşku yaşayan futbolcuların, 28 Nisan Salı gününe kadar izinli olduğu belirtildi.

    Son 8 gün içerisinde ligde Konyaspor ve Trabzonspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda ise Fenerbahçe ile zorlu maçlar yapan Sivassporlu futbolcuların, 2 günlük izinde dinlenecekleri, ailelerine zaman ayıracakları ve şampiyonluk yarışı açısından büyük önem taşıyan son 5 maça iyi bir şekilde motive olmaya çalışacakları belirtildi.

    Trabzonspor galibiyetiyle şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi yolunda önemli bir avantaj elde eden kırmızı-beyazlı ekip, ligin 30. haftasında 3 Mayıs Pazar günü Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına 28 Nisan'da başlayacak.

    Ligde şu anda şampiyonluğun en güçlü adayı olan Sivasspor, 28 Nisan'da kulüp tesislerinde toplanarak son 5 maçlık zorlu periyodun ilk karşılaşması olan Gaziantepspor maçına hazırlanacak.
#27.04.2009 18:14 0 0 0
  • Sivasspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları...


    Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor, 3 Mayıs'ta ligde Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

    Ligde sahasında Trabzonspor'u 3-0 yenerek son 5 haftaya 60 puanla lider olarak giren Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun'un Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularına verdiği 2 günlük izin yarın sona erecek.

    Trabzonspor galibiyetiyle şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi yolunda önemli bir avantaj elde eden Sivasspor, ligin 30. haftasında 3 Mayıs Pazar günü Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarın kulüp tesislerinde başlayacak.

    Öte yandan, zirvedeki rakiplerinden Trabzonspor'u yendiği haftada, diğer rakipleri Galatasaray'ın Ankaraspor ile berabere kalması ve Fenerbahçe'nin de Ankaragücü'ne yenilmesi üzerine Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda çok önemli bir avantaj yakalayan, Beşiktaş ile birlikte zirvede baş başa kalan kırmızı-beyazlı ekipte, camia büyük bir sevinç yaşıyor.

    Sivasspor camiası, kalan 5 maçtan da başarılı skorlar elde ederek sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı arzuluyor.


    Kaynak:milliyet.com.tr
#27.04.2009 18:48 0 0 0
  • sivasspor gercekten son 2 yılda çok iyii bir çıkıs yakaladı ama gene bece sahsen sampiyonluk sansı %49 beşiktas'ın %51 nedeni ise sivas zor deplasmanlara gidecek.
#27.04.2009 23:13 0 0 0
  • Antep'te Sivasspor hazırlıkları!

    Turkcell Süper Ligi'nde bu hafta lider Sivasspor'u konuk edecek olan Gaziantepspor, hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürürken, yardımcı antrenörler nezaretinde çalışan Antep'te sakatlıkları devam eden Tabata ve Erkan Sekman katılmadı.

    Gençlerbirliği maçından sonra teknik direktör Jose Couceiro'nun izin alarak ülkesine gitmesinin ardından Gaziantepspor, yardımcı antrenörler nezaretinde çalıştı.

    Açma-germe çalışmaları ile başlayan antrenmanda daha sonra as futbolcularla yedek futbolcular ayrı ayrı çalıştı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmana sakatlıkları devam eden Tabata ve Erkan Sekman katılmadı. Antrenmanda, futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti.

    Gaziantepspor'un Brezilyalı futbolcularından Zurita, bu hafta Turkcell Süper Ligi'nin lideri olan ve şampiyonluk hedefleyen Sivasspor'u konuk edeceklerini belirterek, "Sivasspor, Türkiye'nin en iyi takımlarından birisi. Zaten, sıralamada bulundukları yer de bunu gösteriyor. Biz bu maç için önlemlerimizi alacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Kendimize, potansiyelimize güvenirsek, Sivasspor'dan puan alırız. Gaziantepspor, istediği taktirde Turkcell Süper Ligi'nde her takımı yenecek güçtedir. Sivasspor'a karşı iyi bir maç çıkaracağız diye düşünüyorum" dedi.

    Gaziantepspor'da Teknik Direktör Jose Couceiro'nun yarın Gaziantep'e gelerek takımın başına geçeceği öğrenildi.
#30.04.2009 19:48 0 0 0
  • Turkcell Süper Lig'de Pazar günü Sivasspor'u konuk edecek olan Gaziantepspor'da hazırlıklar galibiyet parolasıyla devam ediyor.

    Portekizli teknik adam Jose Couceiro'nun izin alarak ülkesine gitmesinin ardından hafta boyunca çalışmalarını yardımcı antrenörlerle sürdüren Gaziantepspor'da parola galibiyet. Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakatlığı devam eden Tabata ve Erkan Sekman katılmadı. Açma-germe hareketlerinden sonra dar alanda kısa pas çalışmasında bulunan Kırmızı-siyahlılar, daha sonra basına kapalı olarak devam eden antrenmanda taktik bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Couceiro'nun ülkesinde olması sebebiyle takımı yardımcı hocalar çalıştırdı.

    GÖZLER BU MAÇA ÇEVRİLDİ

    Şampiyonluğu etkileyecek olan Gaziantepspor-Sivasspor maçı öncesinde tüm gözler bu maça çevrilirken, karşılaşmanın sonucu özellikle Beşiktaş'ı yakından ilgilendiriyor.

    COUCEİRO MAÇA YETİŞECEK

    Gaziantepspor-Sivasspor maçı öncesinde Kırmızı-Siyahlı yönetimden izin alarak, ülkesine giden Teknik Direktör Couceiro karşılaşmada sahaya takımın başında çıkması bekleniyor.
#01.05.2009 11:07 0 0 0
  • Sivasspor yarın Gaziantep yolcusu

    Eraydın AYTEKİN/SİVAS, (DHA)
    Süper Lig lideri Sivasspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak yarın bu kente hareket edecek. Kırmızı-Beyazlılar 3 puanla dönerek liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, "Maça çok iyi hazırlanıyoruz." dedi.

    Ligin son 5 haftasına girilirken 60 puanla lider durumda bulunan Sivasspor, Gaziantep maçına yoğun bir tempoda hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılarda sakatlığı tam olarak düzelmeyen Sedat ile sarı kart cezalısı olan İbrahim Dağaşan dışında eksik bulunmuyor. Kalan haftalarda puan kaybı yaşamak istemeyen Sivasspor, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin oynanacağı bu haftayı karlı kapatma planları yapıyor. Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönmek isteyen Sivasspor, Beşiktaş'ın olası puan kaybı yaşamını durumunda son 4 haftaya daha rahatlamış olarak girmeyi planlıyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, ligde artık puan kaybının telafisinin olmadığı bir döneme girdiklerini belirterek, "Gaziantep maçına hem antrenman, hem de moral motivasyon bakımından çok iyi hazırlanıyoruz. Oradan alacağımız bir galibiyet bizim için çok değerli olacak. Rakibimizin gücünü biliyor ve saygı duyuyoruz. Gaziantep gerçekten sergilediği futbol ve kadrosu ile bu sezon ilgimize renk katan takımların başında yer aldı. Bizi zor bir maçın beklediğini biliyoruz. Centilmenlik içerisinde iyi bir mücadele ortaya koyarak, başarımızı sürdürmek ve sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz." dedi. Uygun, rakiplerin alacağı puandan çok kendi alacakları puanlar ile ilgilendiklerini belirterek, "Biz buraya kendi kazandığımız puanlar ile geldik. Bundan sonra da sezon sonundaki yerimizi kendi kazanacağımız puanlar belirleyecek. Bu nedenle öncelikle kendi maçımızda alacağımız sonuç bizi ilgilendiriyor. Rakiplerimizin puan kaybetmesi de elbette moral olarak bize katkı sağlayacaktır." diye konuştu.

    Bugün akşam saatlerinde kentteki son çalışmasını yapacak olan kırmızı-beyazlılar, yarın öğlenden sonra Sivas Havaalanı'ndan kalkacak özel uçakla Gaziantep'e hareket edecek. Sivasspor'un kafilesinde takımın yanı sıra yöneticiler, basın mensupları ve bazı özel davetlilerin bulunacağı bildirildi.
#01.05.2009 14:41 0 0 0
  • Biletler Satışa Çıktı

    Gaziantepspor Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı. Kulüpten verilen bilgiye göre bilet fiyatları, konuk ekip tribünü için 7.5, maraton tribünü için 15, kapalı tribün A-B için 50 ve gold tribün için ise 75 lira olarak belirlendi

    Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında lider Sivasspor'u konuk edecek Gaziantepspor'da, hazırlıklar yoğun tempoda sürüyor.

    Portekizli teknik adam Jose Couceiro'nun izin alarak ülkesine gitmesinin ardından hafta boyunca çalışmalarını antrenörlerle sürdüren Gaziantepspor, sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

    Celal Doğan Tesisleri'nde bugün yapılan çalışmaya, sakatlığı süren Tabata ve Erkan Sekman katılmadı. Açma-germe hareketlerinden sonra dar alanda kısa pas çalışmasıyla süren idmanda kırmızı-siyahlılar, daha sonra maçın taktik çalışmasını yaptı.

    Gaziantepsporlu futbolculardan İlhan, hafta sonunda Sivasspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Sivasspor, bu sezon Anadolu'nun gururu oldu. Bu hafta Sivasspor ile zorlu bir maç yapacağız. Kimseyi arkamızdan sözettirmemek için sahaya çıkacağız ve neyimiz var neyimiz yok ortaya koyacağız. İnşallah da bu maçta galip gelen taraf biz oluruz'' dedi. İlhan, ''İnşallah Gaziantepspor olarak biz de gelecek sezon Sivasspor'un açtığı bu yolda yürüyeceğiz'' diye konuştu.

    Gaziantepspor'un genc yıldızı İsmail Köybaşı da ''Gerçekten Sivasspor için hayati öneme sahip bir maç olacak. Bizim için de bir prestij maçı olacak. Konsantre olursak, iyi bir sonuç elde edebiliriz diye düşünüyorum. Sahamızda oynamanın rahatlığıyla, taraftarın vereceği destekle oynayacağız, hayırlısı olsun'' dedi.

    Kırmızı-siyahlılar yarın yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek. Bu arada, Portekiz'e giden teknik direktör Jose Coucerio'nun yarınki antrenmana katılacağı bildirildi.

    Bu arada maçın biletleri de satışa çıktı. Kulüpten verilen bilgiye göre bilet fiyatları, konuk ekip tribünü için 7.5, maraton tribünü için 15, kapalı tribün A-B için 50 ve gold tribün için ise 75 lira olarak belirlendi
#02.05.2009 10:10 0 0 0
  • Sivasspor - Gaziantepspor İlk Onbirleri
    Sivasspor, şampiyonluk yarışında bugün bir engel daha aşmak zorunda. 15 haftadır ligin zirvesinden inmeyen Yiğidolar, Gaziantepspor'a konuk olacak. 11'ler şöyle:

    Lider Sivasspor bugün Gaziantep deplasmanında galibiyet arıyor. Yiğidolar kazanırsa üst üste evlerinde yapacakları iki maç öncesi iyice morallenecek. Sakat Sedat ve cezalı İbrahim formalarından uzak kalacak

    Bülent Uygun'un öğrencileri bu maçı kazanırsa hem derbiyi daha rahat takip edecek hem de evlerindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Gençlerbirliği maçları öncesi avantajını sağlamlaştıracak.

    Tabata oynamayacak

    Ev sahibinde en önemli eksik hiç şüphesiz Tabata. 9 golle takımının en skorer ismi olan Brezilyalı oyuncunun yanı sıra Erkan da karşılaşmayı tribünden takip edecek. Sivasspor'da ise Sedat Bayrak'ın sakatlığı sürüyor. Hafta içi yapılan idmanlarda takımdan ayrı çalışan Sedat'ın forma giymesi zor görünüyor. Kırmızı-beyazlılarda sarı kart cezalısı İbrahim Dağaşan da Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek.

    İki ekip, ligdeki sekizinci randevuya çıkacak. Yedi maçın üçünde Sivasspor, birinde ise Gaziantepspor sevinirken berabere maçlar da gol sesi çıkmadı. Antep'teki mücadelelerde Sivasspor bir kez kaybederken, iki kez de bir puana razı oldu. Bu sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçı ise Yiğidolar 3-0 kazanmıştı.

    STAT: Kamil Ocak
    BAŞLAMA SAATİ: 15.00
    HAKEM: Selçuk Dereli
    NAKLEN YAYIN: Lig TV

    GAZİANTEPSPOR: M. Şahin - İsmail, İvan, Bekir, Cesar - M. Ceylan, M. Yozgatlı, Zurita, Erman - Ferdi, Beto

    SİVASSPOR: Petkoviç - Abdurrahman, Bilica, Diallo, Hayrettin - Musa, Sylla, Sezer, Murat Erdoğan - Tum, Mehmet Yıldız


    AA-Radikal
#03.05.2009 11:12 0 0 0
  • 1-0 Mehmet yıldız Dk 22""
#03.05.2009 14:25 0 0 0
  • Tam yedi haftadır maç kaybetmeyen Yiğido, öne geçtiği Antep deplasmanında tutunamayarak liderliğini tehlikeye attı.

    GAZİANTEPSOR - SİVASSPOR: 2-1
    Stat: Kamil Ocak
    Hakemler: Selçuk Dereli, Özgür Çetiner, Adil Sinem
    Gaziantepspor: Murat Şahin, İsmail, İvan De Souza, Bekir, Julio Cesar, Zurita, İbrahim Ferdi, Beto, Deumi, Hakan Bayraktar, Ahmet Arı
    Sivasspor: Petkoviç, Abdurrahman, Bilica, Diallo, Hayrettin, Musa, Sylla, Sezer, Murat Erdoğan, Herve Tum, Mehmet Yıldız
#03.05.2009 16:01 0 0 0
  • 2-1 mac bitti attik gozler bjk macina cevrildi
#03.05.2009 16:01 0 0 0
  • Dualarımız Fenerbahçel ile inşallah yener
#03.05.2009 16:03 0 0 0
  • (:
#03.05.2009 16:05 0 0 0
  • saol sevil :D

    bende gülerim böyle inşallah :D
#03.05.2009 16:06 0 0 0
  • yok kibarlık yapıp böle gülmüştüm geçmiş olsun arkadaşım:D:D

    benim duam kabul oldu bak yenildiniz
#03.05.2009 16:10 0 0 0
  • dur bakalım sevil daha fenerbahçe maçını oynayacaksınız :)
#03.05.2009 16:12 0 0 0