olmadı aynı hata yeniden geliyor yönlendirme sayfasına resimde gözükmüyor ama enson resim boyutlandırmayla uğraşıyordum bu sefer böyle bir hata verdi!..
Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /includes/class_image.php on line 2064

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 842
favori
like
share
E-MaSTeR Tarih: 13.02.2009 22:12
Tüm sürüm dosyalarınızın orjinallerini FTP dekiLerin üzerine yazdırın.(Config'i editLemeyi unutmayın)


Buradan da ekLentiLeri deaktif edin, sorunlu eklenti varsa o yüzden hata alabilirsiniz.
ultrAslan-Uni Tarih: 13.02.2009 21:57
Bende soledıklerınız uyguladım ama sorun hala devam etmekte
berket Tarih: 10.02.2009 20:13
sorun hala devam etmekte..
E-MaSTeR Tarih: 10.02.2009 19:44
HaLa aynı iSe;

AdminCp ==> vB SecenekLeri ==> SunuCu AyarLarı ve Optimize ==>

"SAFE MODUNDA" yükleme aktifleştirilsinmi? ==> Hayır

SAFE MODUNDAKI Temp Klasörü ==> /tmp
E-MaSTeR Tarih: 10.02.2009 19:35
FTP de tmp kLaSörüne saq tıkLayın , Properties / CHMOD Seceneqine tıkLayın.




Çıkan tabLoda deqeri 777 yapın.


creeyz Tarih: 10.02.2009 19:33
bazı serverler cmod 777 ayarlarına izin vermez cmod 777 yapabilmen için hangi dosya ise üzerinde sağ tıkla file permissions 'a tıkla sayısal degere 777 yap ftp izin veriyorsa cmod ayarlarına firezillayı indir
berket Tarih: 10.02.2009 19:25
tmp klasörü var zaten CHMOD değer, 777 onu anlamadım!..
E-MaSTeR Tarih: 10.02.2009 19:16
AdminCp ==> vB SeCenekLeri ==> Sunucu AyarLarı ve Optimize ==>

"SAFE MODUNDA" yükleme aktifleştirilsinmi? ==> Evet

SAFE MODUNDAKI Temp Klasörü ==> tmp

Eğer normaLde böyLe iSe /tmp yapacakSınız.


Daha sonra serverine baqLan public_html ve www nin oLduqu böLüme tmp adında bir kLaSör oLustur. CHMOD deqerini 777 yap.
berket Tarih: 10.02.2009 19:11
olmadı aynı hata yeniden geliyor yönlendirme sayfasına resimde gözükmüyor ama enson resim boyutlandırmayla uğraşıyordum bu sefer böyle bir hata verdi!..
Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /includes/class_image.php on line 2064