[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]MALZEMELER:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]3 kuzu incik
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 adet soğan
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 havuç
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 su bardağı et suyu
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]2 çorba kaşığı mısır nişastası
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]YAPILIŞI:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Her incik için bir bardak olacak şekilde suyu tencereye dökelim.Ardından incikleri koyalım elimizdeki sebzeleri de içersine koyarak yaklaşık 45 dk haşlayalım.Sonrasında incikleri bir fırın tepsisinde 200 derecede fırına sürelim.Kalan suya nişastayı ekleyerek koyu bir sos olana kadar karıştırarak pişirelim.20-25 dk sonra incikleri çıkartarak ve üzerine sosu dökerek servis edelim.


Özgür Sef'in tarifi

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1219
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 20.02.2009 17:42
Güzel tarifin için saol Havil.