[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Malzemeler:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 kg barbunya
1 sogan
3-5 damla zeytin yagı
Yeterince tuz
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]

Yapılışı:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Barbunya haşlanır,diğer tarafta soğan ince doğranır ve sotelenir,haşlanmış barbunya soğana ilave edilir ve çatal yardımı ile püre edilir garnitür olarak servis edilmeye hazırdır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1056
favori
like
share
UltrAsLaN-Brky Tarih: 26.02.2009 16:07
Teşekkürler eline sağlık ..
M.Kutsi Çil Tarih: 18.02.2009 12:03
Yani bizim yerli fasulyanın suyu mu çıktı.Bırakın bu yabancı hayranlığını,kendi mutfağınıza sahip çıkın.