Nokia 5630 XpressMusic

Son güncelleme: 14.02.2009 16:00
  • Nokia XpressMusic serisinin yeni üyesi Nokia 5630 XpressMusic cep telefonunu duyurdu. Gayet ince yapıdaki S60 cep telefonu eksiksiz bir multimedya deneyimi sunarken kullanıcıların hızlı ve kolay şekilde müzik dinlemelerine, video izlemelerine, oyun oynayabilmelerine ve çeşitli içerikleri paylaşabilmelerine olanak tanıyor. XpressMusic geleneğine uygun olarak yapılandırılan yeni Sony 5630 XpressMusic cep telefonu mükemmel müzik ve ses kalitesi ile dikkat çekiyor.

    noimage

    Nokia XpressMusic 5630 cep telefonu 4GB hafıza kartı ile 3000 adete kadar şarkı depolayabiliyor; telefonla birlikte 16GB kapasiteli microSD flaş hafıza kartı kullanılabiliyor ve tüm müzik dosyası formatlarını destekleyen cihazın 3.5mm AV çıkışı bulunuyor. Nokia'nın ses ile kontrol edilen yenilikçi 'Say & Play' fonksiyonu sayesinde kullanıcılar sadece şarkının ismini veya solistin ismini söylediğinde şarkı otomatik olarak çalınıyor.

    noimage

    Kesintisiz müzik deneyimi sunan Nokia 5630 XpressMusic cep telefonu Nokia Music Store desteği sayesinde kullanıcıların bu servise ulaşabildikleri yerlerde internet üzerinden şarkıları dolaşarak satın alabilmelerine imkân tanıyor. Nokia Music for PC yazılımı da şarkı ve diğer müzik içeriklerinin sürükle bırak yöntemi ile kolaylıkla bir yerden diğerine aktarılmasını sağlıyor.

    noimage

    İnsanı ön plana çıkaran Nokia 5630 XpressMusic cep telefonunun ana ekranı kullanıcıların kendileri için önemli olan kişi ve içeriklere odaklanmalarını sağlıyor. Ana ekrandaki Contacts Bar (Rehber Çubuğu) 20 kişiye kadar arkadaş ve iş telefonu kaydını imkân tanıyarak bu kontaklara direkt ve hızlı erişim sağlıyor. Tutulan kayıtlar arasında tüm görüşme tarihçesi, e-posta mesajları, yazılı mesajlar ve paylaşılan fotoğraflar da yer alıyor. Nokia 5630 cep telefonunun ana ekranındaki kısayol çubuğu içlerinde müzik, radyo, internet, N-Gage oyun ve fotoğrafçılık gibi seçeneklerin yer aldığı uygulamalara hızlı erişim sağlıyor.

    noimage

    Nokia'nın 5630 XpressMusic cep telefonu ana ekranındaki N-Gage kısayolu ile ulaşılan eksiksiz bir N-Gage deneyimi sunuyor. N-Gage sisteminde lider oyun firmalarının tüm oyun seçenekleri çoklu oyuncu desteği, kendini yetiştirme ve oyun arkadaşı ekleme gibi tercihlerle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ayrıca Nokia 5630 cep telefonu otomatik netleme özelliği eşliğinde 3.2 megapiksel çözünürlüklü kameraya ve flaşa sahip. Bu kamera ile fotoğraf ve video görüntü kaydedilebiliyor ve kullanıcılar bu görüntüleri Share on Ovi, Flickr veya Facebook gibi sosyal iletişim ağlarında paylaşabiliyorlar.

    noimage

    Nokia 5630 XpressMusic müzik cep telefonu 2009 yılının ikinci çeyreği içerisinde 199 Euro tahmini fiyat etiketi ile çeşitli piyasalarda satışa sunulacak.
#12.02.2009 22:08 0 0 0
  • Teşekkürler
#14.02.2009 16:00 0 0 0