[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]MALZEMELER:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 ORTA BOY KABAK
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 ORTA BOY HAVUÇ
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 PAKET HELLİM
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 PAKET HAZIR YUFKA
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 ÇAY BARDAGI ZEYTİN YAGI
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1 YUMURTA
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]YAPILIŞI:
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]KABAK,HAVUÇ VE HELLİMİ AYRI KAPLARDA RENDELİYORUZ.BİR TAVADA HAVUÇ VE KABAGI ZEYTİNYAGI İLE PİŞİRİYORUZ.BİR KABA ALIYORUZ RENDELENMİŞ HELLİMİ ÜZERİNE DÖKÜYORUZ.YUFKALARIMIZI DÖRDE BÖLÜYORUZ İSTEDİGİMİZ BÜYÜKLÜKTE KESİYORUZ ZEYTİNYAGI İLE ISLATIYORUZ.HAZIRLADIGIMIZ KARIŞIMI YUFKALARIN İÇİNE KOYARAK SARIYORUZ ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜP ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİYORUZ.BÖREGİMİZ SERVİSE HAZIR.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 433
favori
like
share