SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI



Soru1: Bu ürün nerede üretilmekte? Güvenilir mi?
Cevap: Piyasada aynı üründen bir kaç çeşit bulmak mümkün. Bu ürünlerin hepsi kopyadır (çakma) Görüntü ve her yönüyle aynıdır. Bir kısmı Çin'de Samsung'a üretim yapan Anycool fabrikalarında üretilmiştir.


Soru2: İmei'ler kayıtlımı? İmei'e ne kadar garanti veriyorsunuz?
Cevap: Ürünler yurtdışından getirilmiş olup, Türkiye'de domede olmuş kullanılmayan telefon imei numaraları yüklenmektedir.

Soru3: Ya imei'den dolayı kapanırsa?
Cevap: Diyelim ki kapandı ne olacak? Böyle bir durumda telefonu aldığınız kişiyle irtibata geçmeniz gerekiyor.Tekrar kayıt işlemi yapılır.

Soru4: Telefonun imei numarasına nasıl bakabilirim?
Cevap: Cep Telefonunuzda *#06# tuşlarına basınız arkasından arama tuşuna basınız. Telefonun ekranına gelecek olan 15 haneli numara İmei numarasıdır. Bazı modellerde sim1 ve sim2 olarak ayrı ayrı arama tuşuna basmanız gerekiyor.


Soru5: İmei numarasının doğruluğunu nasıl kontrol ederim.
Cevap: Ekrana çıkan imei numarasını yandaki adresteki kutucuğa girmeniz yeterli. imei kayıt kontrol


Soru6: Pilin altındaki İmei numarası ile telefonun ekranındaki imei bir birini tutmuyor ne yapmalıyım?
Cevap: Telefonun orijinal imei arkasındakidir. Türkiye'de geçerli olan ise ekranda olandır. Ekranda Görmek İcin *#06# Yapın 2 IM Nosuda Cıkacaktır


Soru7: Bu ürünlerin garantisi varmı?
Cevap: Ürünün garantisi yoktur. Bazı satıcılar kısa süreli değiştirme garantisi vermektedir.(15 gün gibi kısa bir süre)

Soru8: Aldığımız üründe 2 ay sonra problem çıktı ne yapacağız?
Cevap: Bazı satıcılar teknik servis desteği verdiklerini söylüyorlar. Ben hepsi için geçerli olduğunu sanmıyorum. Çünkü aynı satıcının aynı alım-satım sitesinde değişik isimlerle ilanları var ve satıcı hakkındaki yorumlar negatif yönde arttıkça hemen o ismi kapatıp başka bir isimle satışa devam ediyorlar. Bir bakıyorsunuz sizin ürün aldığınız satıcının ialanları yok ve mağdur duruma düşüyorsunuz.

Soru9: Ürünü teslim aldık paramızı ödedik ancak 2 gün sonra cihazda bir problem tespit ettik ne olacak?
Cevap: Dürüst satıcılar bu tür ürünü değiştiriyorlar.


Soru10: Ürünü sipariş verdik ancak gelen ürünü beğenmedik ne olacak?
Cevap: İşte bu sorunun cevabı çok zor. İlanlarda değiştiriyoruz demelerine bakmayın. Kesinlikle ürünü çok iyi inceleyin. Ürünü netten alıyorsanız satıcı profilindeki mesaj ve puanları dikkate alın. Sizin beğendiğiniz ürünü o satıcıdam almış olan birinin rumuzunun üstüne tıklayarak ürün hakkında o kişiye beğenip beğenmediğini sorun.

Soru11: Anycool Cihazlarının aksesuarlarını nasıl temin edebiliriz?
Cevap: Artık ürünlerin yedek parçaları da gelmeye başladı. Usb kablosu, şarj cihazı, T808 ve T818 ekranı nette satılmaktadır.

Soru12: En son çıkan cihaz en iyi cihazmıdır?
Cevap: Kesinlikle öyle bir şey yok. Arkadaşlarımız bu yanılgıya çok düşüyor. Bazı sitelerde buna önayak oluyor. Yenisi gelesiye kadar en iyisi bu v.s. Yeni gelen ürünü yüksek fiyata biran önce satabilmek için yanlış yönlendirmeler yapılmakta. Örnek verecek olursak T838i'den sonra TC500 çıktı insanlar biranda TC500'e yöneldi sitelerde şimdi En iyi Telefon TC500 olarak gösteriliyor. Ama 2 üründe farklı seriden T838ide olan bir çok özellik TC500'de olmazken TC500'de olan fotoğraf ve video kalitesi de T838ide yok. Yakında gelecek olan wirells telefonlarda da belki TV özelliği ve çift hat olmayacak... Önemli olan son çıkan değil bize ne lazım olduğu 300 YTL telefon alıpta daha 1saat TV seyretmeyen, 10dk kayıt yapmayan arkadaşlarımız var. Bu yüzden seçiçi olmak lazım. Çok fonksiyonlu değil kullanabileceğiniz özelliklere sahip ürünü almak gerek. belki de 350YTL TC500 yerine 230YTLile Z1 alarak işinize yarar bir telefon sahibi olabilirsiniz 120YTL az bir para değil

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2377
favori
like
share