Malzemeler:

• 2 adet domates,
• 1 çay bardağı pirinç,
• Çeyrek demet maydonoz,
• 1 çorba kaşığı tereyağ,
• 3 su bardağı su,
• 1 çay kaşığı nane ve tuz

Hazırlanışı:

Pirinçleri sıcak suda bekletip yumuşatın.Domatesleri rendeleyip haşlanan pirinçlerin içine ekleyip 10 dk.kadar kaynatın.Nane,tuz ve tereyağını ekledikten sonra 1 taşım daha kaynatıp ocaktan alın.Çorbanın üzerini ince kıyılmış maydonozla süsleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 329
favori
like
share
NaZ Tarih: 16.02.2009 21:46
Bunun benzerini bende yapiyorum, ben sogan, un ve salcada ekliyorum. Malzemeleri önce kavuruyorum daha sonra suyunu ekliyorum.

Ellerine saglik serap