Malzemeler:

• 250 gr. donmuş ıspanak
• 1/2 su bardağı su
• 1/3 su bardağı labne peynir
• 1/2 su bardağı taze fesleğen yaprakları
• 2 yemek kaşığı parmesan peyniri
• 1 yemek kaşığı sıvı yağ
• 2 diş sarmısak
• 4 su bardağı pişirilmiş spagetti yada başka şekilde makarna
• Tuz


Hazırlanışı:

Ispanak, su, labne peynir, parmesan, yağ ve sarmısağı mutfak robotunda parçalayın. Tuz ekleyin. Karışım homojen bir hal alana dek parçalayıp karıştırmaya devam edin.

Hazırladığınız sosu haşlanmış makarnaların üzerine döküp karıştırın.

Sıcak servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 306
favori
like
share