Sansar Salvo - Ekincan Arslan

Son güncelleme: 16.02.2009 14:02
  • noimage



    18 Ağustos 1989,Kadıköy Şifa hastanesi doğumlu,ülkemizin genç ve önde gelen MClerinden olan Ekincan Arslan,sahne adıyla "Sansar Salvo" (a.k.a. Psikopat Yazar) müzik dünyasına çok genç denilebilicek bir yaşta girdi.Orta okula giderken ilk sözlerini yazmaya başladı ve ufak çaplı organizasyonlarda yazdığı şarkıları seslendiriyordu.Lise'ye geçtiğinde homestudiolarda ufak çaplı albümler hazırlıyordu ve homestudio albümlerinde konuk olarak yer almaya başlamıştı.
    2006-2007 senelerinde Taşoda ve Kadıköy Acil produksiyonlarında kaydedilen çeşitli çalışmalara konuk oldu ve bunlar yer aldığı ilk stüdyo çalışmaları oldu.
    Gerek çeşitli stüdyolarda ve evinde kaydettiği şarkıların internet üzerinden hızlı bir şekilde yayılması,gerekse çalıştığı isimler ve sahne aldığı mekanların etkisiyle,çeşitli gazeteler ve dergilerde röportajları olan,Busta Rhymes,Eko Fresh gibi dünya çapında bilinen isimlerin ön grubu olarak sahneye çıkmış bir MC oldu.
    2007 yazında,Rap müzik yapmaya başladığı stüdyo olan Olympos Records'ta "21 Gram Mixtape"i kaydetti ve internet üzerinden yayınladı.Beklenenden de fazla ilgi gören bu çalışma internette çeşitli siteler aracılığıyla 40 000 in üzerinde insana ulaştı,Ahmet Kaya'nın Beni Bul Anne'sini coverladığı için eleştirildiyse de aynı zamanda bu şarkı teybin en sevilen şarkısı oluyordu.
    2007 sona ererken Beyaz Mavi isimli şirketle anlaşarak şirketin müzik yapım bölümünün başına geçti ve ilk albümü olacak "Adrenalin" i hazırlamaya başladı. Ve ''Adrenalin'' undergraundta en çok okunan indirilen albüm oldu.Ve 2008 sonlarında ''Alcatraz Connectionz'' toplama albümünü internette yayınladı. Alcatraz Connectionz kısa sürede büyük ilgi topladı. Ve en son olarak Fuchs'la düet yaptığı ''Öldü Sanma'' şarkısına klip çektiler. Bu Klip hala internette en çok izlenen Rap Kliplari arasında.
#16.02.2009 14:02 0 0 0