Malzemeler:
3 çorba k. bulgur
1 patates
1 soğan
100 gr. kavurma
1 çorba k. tereyağı
1 çorba k. biber salçası
2 acı kırmızı biber
su, tuz


Hazırlanışı:

1 adet soğanı yemeklik kesin.Tencereye soğanı alın.100 gr.kavurmayı ince olarak kesin.Üzerine sıvıyağ ve 1 çorba kaşığı tereyağı ilave edin.Daha sonra tencereye 1 çorba kaşığı biber salçası ilave edin.Üzerine 2 daet ince kesilmiş acı biberi ilave edin.

Tencereye 1 adet patates ve 3 çorba kaşığı bulguru ilave edin.Daha sonra tencereye sıcak su ilave edip çorbayı kaynamaya bırakın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 341
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 20.02.2009 16:59
Eline saglık Serapcıgım.