Malzemeler:

• 1 adet patlıcan,
• 2 adet kabak,
• 2 adet domates,
• 2 adet patates,
• 2 adet soğan,
• 1 çorba kaşığı sıvıyağ,
• 1 çay kaşığı sirke,
• 1 çay kaşığı tuz

Üzeri için:

• 4 çorba kaşığı zeytinyağ,
• 1 çay kaşığı biberiye veya kekik

Hazırlanışı:

Soğanları küçük küçük doğrayıp sıvıyağda kavurun. Sirke ve tuzu ekleyip ateşten alın. Fırın tepsisine yağlı kağıt döşeyip halka halka doğranan sebzeleri tepsiye dizin.Cam fırın tepsisinde pişen sebzelerin üzerine doğranmış soğanları da ilave edip üzerine zeytinyağı gezdirin.Tepsiyi tekrar fırına koyup üzerine folyo sararak sebzelerin yanmadan 20 dk. kadar pişmesini sağlayın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 306
favori
like
share
COCO Tarih: 18.03.2009 22:58
Teşekkür serap