Turkcell Süper Lig 22. Hafta BEŞİKTAŞ 2 - 1 İstanbul B.B.Spor

Son güncelleme: 28.02.2009 14:16



  • Turkcell Süper Lig
    22. Hafta Karşılaşması

    BEŞİKTAŞ - İstanbul B.B.Spor


    noimagenoimagenoimage






    Tarih: 27 ŞUBAT CUMA

    Saat: 20.00

    Stad: BJK İNÖNÜ

    Hakemler: ......

    Yayın: lig tv
#21.02.2009 09:43 0 0 0
  • Yenebilirizdeyenilebilirizdeberaberekalabilirizde, Dikkatli olmamız lazım.
#21.02.2009 20:37 0 0 0
  • Beşiktaş günlüğü


    Karşılaşmadan bırkaç gün önce ikiz babası olan Fabian Ernst, iki günlük izni fırsat bildi.

    Tam boy olarak gormek için buraya tıklayınız..noimage
    Baba yollara düştü
    Karşılaşmadan bırkaç gün önce ikiz babası olan Fabian Ernst, iki günlük izni fırsat bildi ve ülkesinin yolunu tuttu. Performansıyla alkış alan Alman oyuncu, "Çifte mutluluk yaşadım. Maçın skorunu Tayfur Hoca bildi. Maç toplantısının sonrasında, üç puanı üç golle alacağız demişti. Burada bana gösterilen ilgiyi kelimelerle tarif edemem. Herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
    Tomas Sivok: Penaltı yok!Gaziantepspor maçının ilk yarısında Beto'yla girdiği ikili mücadelede rakibine faul yaptığı iddia edilen Sivok, hakemin penaltı çalmamasına 'Doğru karar' dedi. Çek futbolcu, "Rakibe direkt olarak müdahalede bulunmadım. Çekip, düşürmeye çalışmadım. Pozisyon gereği birbirimize tutunduk, güçlü olan ayakta kaldı. Aslında gerçek, aldatmaya yönelik hareketti" yorumunda bulundu.
    Toraman eskiden golcüymüş!
    Sergilediği performans ve Gaziantep karşılaşmasının son anlarında Nobre'ye asistiyle dikkatleri üzerinde toplayan İbrahim Toraman çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, "Futbola santrfor olarak başladım. Daha sonra geriye döndüm. Gol krallığı için aday gösterilen bir oyuncuydum. Asistler, goller benim için yeni bir durum değil. Bu şekilde devam edelim, bu futbolu her maçta tekrarlayalım yeter" dedi.
    Galibiyete büyük jest
    Teknik direktör Mustafa Denizli, Gaziantep'te kazanılan 3 puanın sonrasında oyuncularına jest yaptı. Takıma iki günlük izin veren tecrübeli çalıştırıcı, "Zorluk derecesi yüksek bir maçı kazandınız. Şimdi gidin, iki gün iyice dinlenin. Hafta başında karşıma zinde olarak çıkın. Hep birlikte çok daha iyi yerlere, hem futbol hem de skor olarak ulaşacağız" dedi.
    Sakatlara durmak yasak
    Sakatlıkları nedeniyle Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyen Matias Delgado, Filip Holosko ve Ekrem Dağ'a nefes almak yasak! Üç yıldız oyuncu, sağlık ekibi kontrolünde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Üç futbolcu için bu haftaki Büyükşehir Belediye karşılaşmasında hazır olacakları bilgisi verildi.
    Zapotocny çok üzgün
    Son iki karşılaşmada kulübeye çekilen Tomas Zapotocny'nin yüzü gülmüyor... Yedek kalması konusunda yorum yapmaktan kaçınan Çek futbolcu, "Beşiktaş'ta çok mutluyum. Takım olarak iyi oynuyoruz ve şampiyonluk yaşayacağız. Benim açımdan yedek kalmak problem değil" demekle yetindi. Ancak tecrübeli futbolcunun üzgün tavırları gözlerden kaçmadı.
#22.02.2009 11:40 0 0 0
  • Takımımız Yarın Çalışmalara Başlıyor

    Cuma günü deplasmanda Gaziantepspor'u 3-0 mağlup eden Futbol Takımımız, Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın sabah yapacağı idmanla başlayacak.
    İki gün izin yapan Siyah-Beyazlılarımız, 23 Şubat Pazartesi günü saat 11.00'da basına açık yapacağı idmanla 22. hafta karşılaşması için topbaşı yapacak.
#22.02.2009 18:16 0 0 0
  • İdman Günlüğü
    23.02.2009 12:29

    Futbol Takımımız, iki günlük iznin ardından Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başladı.
    İlk 45 dakikalık bölümü basına açık yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü ve kar yağışı altında gerçekleştirildi.

    Antrenmana sol üst adalesinde çekme olan İbrahim Toraman ile izinli Fabian Ernst katılmadı. Ernst'in öğleden sonra İstanbul'da olacağı ve yarın takımla birlikte çalışmaya katılacağı belirtildi.

    Kulüp Doktorlarımız, İbrahim Toraman'ın durumunun ciddi olduğunu, MR sonucuna göre yarın durumu hakkında açıklama yapılabileceğini söylediler.

    Delgado, Holosko ve Ekrem Dağ, bugün takımla birlikte çalıştı.

    Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idman koşu ile başladı. Zaman zaman yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda tek pas ve orta alanda top çevirme çalışmaları yapan Ekibimiz, basına kapalı bölümde ise çift kale maç oynadı.

    Takımımız, hazırlıklarını yarın (24 Şubat) saat 11.00'da basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.
#23.02.2009 17:04 0 0 0
  • Delgado yetişiyor

    Sakatlığı nedeniyle G.Antep maçı kadrosuna alınmayan Delgado, İstanbul Büyükşehir Belediye maçına yetişecek.

    Beşiktaımızdta adalesindeki sakatlığı nedeniyle G.Antep maçı kadrosuna alınmayan Delgado, İstanbul Büyükşehir Belediye maçına yetişecek. Bugün takımla idmana çıkması beklenen Arjantinli futbolcu, Cuma gününe kadar hazır hale gelecek. Beşiktaş'ta sakatlığı süren Holosko ve Ekrem Dağ'ın da Büyükşehir maçına kadar tamamen düzelecekleri bildirildi. Bu arada Beşiktaş'ın kaleci antrenörü Zafer Öğer sarı kart cezalısı durumuna düşen Rüştü'nün yerine forma giyecek Hakan Arıkan için, "Kupa maçlarında Hakan'ı oynatarak onu fiziksel ve zihinsel olarak hazır tuttuk. Rüştü'nün yokluğunda en iyi şekilde kaleyi koruyacaktır. Beşiktaş kalesinde sorun yok. Hepimiz ona güveniyoruz ve o da bunun farkında" dedi.
#23.02.2009 17:28 0 0 0
  • Biletler satışta
    Beşiktaş'ın Cuma günü Büyükşehir Belediyespor ile BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.
    noimage


    Siyah-Beyazlı takımın, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında Büyükşehir Belediyespor ile 27 Şubat Cuma günü saat 20.00'da BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

    Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıktı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacağı açıklandı

    Bilet fiyatları şöyle:

    VIP ÜST B&E 250,00 TL
    VIP ÜST A&F 200,00 TL
    VIP ALT A&F 150,00 TL
    VIP ALT B&E 175,00 TL
    VIP ALT C&D 200,00 TL
    NUMARALI ORTA 150,00 TL
    NUMARALI KENAR 120,00 TL
    KAPALI ÜST 100,00 TL
    KAPALI ALT 70,00 TL
    YENİ AÇIK 30,00 TL
    ESKİ AÇIK 25,00 TL
    RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 25,00 TL
#23.02.2009 19:49 0 0 0
  • İdman Günlüğü
    24.02.2009

    Futbol Takımımız, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
    Kısa mesafeli koşularla başlayan idmanda bir süre pas ve istasyon çalışmaları yapan Siyah-Beyazlılarımız, daha sonra çift kale maç oynadı.

    İdmana sakatlığı devam eden İbrahim Toraman katılmadı. Toraman fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarına devam etti. Kulüp Doktorumuz Şenol Akman, İbrahim Toraman'ın MR sonuçlarının alındığını ve sol üst adalesinde çekme sonucunda oluşan ödem tespit edildiğini belirtti. Akman, tedavisine devam edilen tecrübeli futbolcumuzun Cuma günü forma giymesinin zor olduğunu ve riske etmek istemediklerini söyledi.

    Takımımız yarın (25 Şubat) 11.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
#24.02.2009 19:03 0 0 0
  • Gaziantap galibiyetinin ardından yarıştaki üç rakibinin haftayı puansız kapatması ile neşesi yerine genel Kara Kartal'da, futbolcular temkinli konuşmayı yeğledi. İbrahim Üzülmez, "Yalan söylemeye gerek yok. Özellikle Trabzon ve Galatasaray'ın evinde puan kayıpları hesapta yoktu. Her an kopmalar olabilir ama şu an için böyle bir durum yok. Bundan sonraki tüm maçlar daha zorlu geçecek. Üzerimize düşeni yaparak, kazanmayı sürdürmeliyiz" dedi.

    Nobre: Çok şaşırtıcı

    Siyah-Beyazlı ekibin dikkati çeken ismi Mert Nobre, "Trabzonspor ile başlayıp Fenerbahçe ve Galatasaray ile devam eden üçer puan kayıplarını, sanırım benim gibi herkesi çok şaşırtmıştır. Bunu abartmaya gerek yok. Sadece bir avantaj olarak görmeliyiz. Ama önemli olan bizim bundan sonra alacağımız sonuçlardır" derken, Toraman da, Sivas dışındaki rakiplerin İnönü'ye geleceklerinin altını çizerek, bunu iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

    Özkan: 12'den vurduk

    Toraman, "Bu beklemedik gelişme bizi gevşetmemeli. Bütün maçlarımızı kazanmak için sahada elimizden geleni yapmayı sürdürmeliyiz" görüşünü dile getirdi. Genç oyunculardan Serdar Özkan da, "Zirve yarışı içinde olduğumuz takımların kayıpları, bizim de kazanmamız elbette büyük avantaj. Basit bir hesapla 12 puan kazançlı bir hafta geçirip 12'den vurduk. Bunun arkasının gelmesi lazım ki, değer kazansın" ifadelerini kullandı.
#24.02.2009 19:53 0 0 0
  • bi yenemiyoruz şu belediyeyi yahu!!! ya yeniliyoz ya da berabere...
#25.02.2009 17:30 0 0 0
  • Serdar Özkan ve Rüştü katılmadı
    Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü
    noimage

    Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen antrenman kısa mesafe koşularla başladı. 5'e 2 pas çalışması ve ayak tenisi oynayan Siyah-Beyazlılar, taktik çalışmanın yapıldığı çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

    Bu arada grip olan Serdar Özkan ile boyun ağrıları bulunan Rüştü Reçber'in antrenmana katılmadığı öğrenildi. Bu iki futbolcunun tedavilerinin sürdüğü ve yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.

    Siyah-Beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

    DHA
#25.02.2009 20:11 0 0 0
  • yeniCez bu deFa inS
#25.02.2009 20:15 0 0 0
  • Bobo: Belediye'yi devirip kendimi affettireceğim
    Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Bobo Devison, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynayacakları karşılaşmayı iple çektiğini söyledi
    noimage

    Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Bobo Devison, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynayacakları karşılaşmayı iple çektiğini söyledi. Formunun zirvesinde olan Brezilyalı futbolcu, geçen sezonki lig maçını hâlâ unutamadığını belirterek, "Şimdi kötü anıları silmenin zamanı geldi." diyor.

    Olimpiyat Stadı'nda oynadıkları maçın kendisi için kötü bir anı olarak kaldığını kaydeden Bobo, "Bütün bir sezon boyunca verdiğimiz emekler hakemin verdiği bir karar sonrası heba oldu. Şimdi aynı şeylerin tekrar etmemesini istiyoruz. Takım olarak kalan her maçımızı kazanacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullanıyor.

    Geçen yılki mücadelede rakibine yumruk attığı gerekçesiyle kırmızı kartla cezalandırılan Bobo, bu kez iddialı konuşuyor: "Ligin ilk yarısında yine rakibimizi yenemedik. Bu sefer çok formdayım ve oynarsam mutlaka gol atacağım. Taraftarımızın geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığını bu sefer unutturacağım." Bu karşılaşmada atacağı golün kendisi için daha anlamlı olacağını kaydeden Brezilyalı yıldız, ligde kolay maç olmadığına dikkat çekerek düşüncelerini şöyle aktarıyor: "Her hafta sürpriz sonuçlar alınıyor. O nedenle bizim de çok dikkatli olmamız gerekiyor. Kalan maçlar her takım için zor geçecek. Şampiyon olmak istiyorsak mutlaka her maçı final havasında oynamalıyız. Ben de üzerime düşen görevi yapıp gollerimi atacağım."
#26.02.2009 21:01 0 0 0
  • Rakibimiz İstanbul Büyükşehir Belediyespor

    Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasının açılış maçında bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u saat 20.00'de BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacak.
    İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un geçen sezon Süper Lig'e yükselmesiyle birlikte rakibiyle şu ana kadar 3 kez karşı karşıya gelen Siyah-Beyazlılarımız, 2 maçtan beraberlikle ayrıldı, bir mücadeleyi ise rakip takım kazandı.

    Ligin 21. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek puanını 39'a yükselten ve puan cetvelinde 3. sıraya yükselen Siyah-Beyazlılarımız, bugünkü mücadeleyi kazanarak Şampiyonluk yolundaki bir engeli daha aşmak istiyor.
#27.02.2009 15:14 0 0 0
  • MUHTEMEL 11'LER

    BEŞİKTAŞ

    Hakan
    Ekrem
    Sivok
    Gökhan
    İ.Üzülmez
    Holosko
    Ernst
    Cisse
    Tello
    Nobre
    Bobo

    İSTANBUL B.Ş.B.

    M.Ali (Hasagic)
    M.Kus
    Cesario
    Ekrem
    Gökhan
    Efe
    Tjikuzu
    Erman
    Serhat
    Adriano
    İskender


    STAT: BJK İnönü
    SAAT: 20:00
    HAKEM: Halis Özkahya
    YAYIN: Lig TV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

    BELALIM BENİM!

    Gaziantepspor galibiyetiyle zirve yarışında iddiasını sürdüren Beşiktaş, 22. haftanın açılış maçında ''belalısı'' İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak. İstanbul ekibi, ligde daha önce 3 kez karşılaştığı Beşiktaş'a yenilmezken, rakibini 2 kez liderlik koltuğundan indirdi.

    Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, lacivert-turunculu ekibin geçen sezon Turkcell Süper Lig'e yükselmesiyle birlikte 3 kez karşılaştı. Beşiktaş, rakibi karşısındaki 3 maçta da galip gelemezken, 2 kez berabere kaldı, 1 kez de yenildi.

    Geçen sezonun 10. haftasında BJK İnönü Stadı'nda yapılan maç golsüz berabere sonuçlandı. 27. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçı ise 2-1 kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibini liderlik koltuğundan indirmişti. Bu sezon ise ilk yarıda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maç 1-1 tamamlandı ve Beşiktaş, lider olarak gittiği İkitelli'den yine koltuğu kaptırarak ayrıldı.
#27.02.2009 15:16 0 0 0
  • başarılar kartalım, bukez kurtuluşu yok belediyenin(:
#27.02.2009 18:33 0 0 0
  • Hakan, İ.Toraman, Sivok, Gökhan, İ.Üzülmez, Ekrem, Ernst, Delgado, Tello, Bobo, Nobre


    Holosko Cisse yok, delgado ve i.toraman 11de(:

    tribündede çarşı çoştu yeni bestemiz sen benim efkarım'la başladık(:
#27.02.2009 19:04 0 0 0
  • 2. GoLunuzu KoyLum Atti :D
#27.02.2009 20:54 0 0 0
  • maç sonucu BEŞİKTAŞIM :2 istanbulbelediye:1

    goller:
    beşiktaş:Rodrigo Tello (80) Gökhan Zan (86)
    ibb:Serhat (84)

    ne maçtı ama son 15 dk akıllara zarar:D
    buarada hakanda harikaydı bu akşam bravo...
#27.02.2009 21:03 0 0 0