24.Hafta Turkcell Süper Lig Maçı Trabzonspor Galatasaray

Son güncelleme: 07.04.2009 15:50
  • Trabzonspor Galatasaray Maçı

    Trabzonspor Galatasaray Maçın Golleri

    Trabzonspor Galatasaray Maça Dogru

    Trabzonspor Galatasaray

    STAT: Hüseyin Avni Aker
    YAYIN: Lig TV
    SAAT: 19.00

    HAKEMLER: Yunus Yıldırım

    noimagenoimage

    noimagenoimage

    Trabzonspor Galatasaray maclari,trabzonspor Galatasaray,Trabzon galatasaray maca bilet,trabzonspor galatasaray maca bilet,galatasaray trabzon maca bilet,galatasara trabzonspor maca bilet,Galatasaray trabzonspor youtube,trabzonspor Galatasaray youtube,trabzon Galatasaray youtube,Galatasaray trabzon youtube maci,trabzonspor Galatasaray - youtube gs gs maç özetleri - youtube gs macları - gs süper lig özeti - galatasaray maç özetleri - 2008galatasaray trabzan maç oyunları - turcell superliğ - 2008galatasaray maclari - galatasaray süperlig maç tarihleri - türkcell süperlig 16hafta maç özetleri turkcell süper lig özet maçları
#22.02.2009 01:48 0 0 0
  • noimage
    Şener ''Yenilgiler üzücü''
    08 Mart 2009
    Trabzonspor başkanı Şener alınan bağlubiyetlerin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.



    Kulüp başkanı Sadri Şener, Denizlispor ve Konyaspor gibi ligden düşmeme mücadelesi veren takımlar karşısında beklemedikleri sonuçlar aldıklarını ve bunun üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.
    Haftaya Galatasaray ile sahalarında karşılaşacaklarını ifade eden Şener, Bu maçı kazanıp yenilgileri telafi etmek istiyoruz. Ne yazık ki düşme potasındaki rakiplerimiz karşısında iyi oynamıyoruz. Galatasaray maçında iyi oynayıp kazanmak istiyoruz' dedi.
#08.03.2009 12:15 0 0 0
  • artık kaybetmememiz lazım bu maçı almamız lazım :)
#08.03.2009 20:27 0 0 0
  • Kredeimiz kalmadı faturayı Cimboma keseceğiz başka çaresi yok zaten Yorgun gelecekler almanyadan Bu maçta patlama bekliyorum Trabzonumdan:)
#08.03.2009 20:31 0 0 0
  • o kadar yırtındık bi forvet die ama kimse duymadı alsalardı adam gibi bi forvet bu maçlar gitmezdi şimdi ikinci ile aramızda 5 puan fark olcaktı

    nese artık kalan maçlara bakıcaz artık
#09.03.2009 09:33 0 0 0
  • noimage
    Trabzonspora Şener moralı
    11 Mart 2009

    Trabzonspor Başkanı sadri Şener akşam saatlerinde Trabzon'a gelerek takımının idmanını izledi.



    Trabzonspor hafta sonu oynayacak olduğu Galatasaray maçı hazırlıklarını bu akşam yaptığı idman ile sürdürdü.

    Trabzonspor Kulübü başkanı Sadri Şener, akşam saatlerinde Trabzon'a geldi. Şener, idmanda Ersun Yanal ile birlikte bir süre görüştü.

    Çalışmayı Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel sekreter Hasan Yener, Futbol Şube sorumlusu İhsan Alioğlu, basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Levent Erkuloğlu, Hukuk işleri sorumlusu Ali Sürmen, Sırrı Eren ve Çoşkun Çebi, Trabzon Karadenizspor kulübü Başkanı Fikret Yavuz izledi.

    Bordo mavili takım teknik direktör Yanal nezaretinde ısınmanın ardından istasyon çalışması yaptı. Daha sonra idmanın son bölümünde bordo mavili takım çift kale idman yaptı. Çalışmaya tüm futbocular katılırken futbolcular çalışmada istekli oldukları gözlendi.
    Selahattin AYDINLI /haber61.net




    Kaynak: noimage
#12.03.2009 00:16 0 0 0
  • noimage
    Avni Aker Bordo Mavi Olacak
    11 Mart 2009 /

    Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmada Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun tribünleri adeta

    Müsabakaya girişte taraftarlara bayrak ve 61. dakika şovu için ışıldak dağıtılacak. Taraftarların söz konusu ışıldakları müsabakanın 61. dakikasında yakmaları ve şovun bitişiyle toplu olarak oyun alanına atmadan söndürmeleri, Galatasaray maçında dağıtılacak bayrakların ligin geri kalan haftalarında oynanacak müsabakalara da getirmeleri istendi. Ayrıca taraftarların maça formalarını giyerek atkılarıyla birlikte gelmelerinin önemine de dikkat çekildi.
#12.03.2009 00:17 0 0 0
  • noimage
    Ersun Yanal beyin yıkıyor
    12 Mart 2009

    Yönetim bugünden itibaren tam kadro Trabzon'da üs kuracak, takıma moral verecek. Ekstra prim de gündemde




    * Taraftarlar satışa çıkan ve yüzde 100 zamlı biletleri tüketti, hafta sonunda Avni Aker'de şova hazırlanıyor
    'Sahada konuşacaksınız'
    Trabzonspor ve Trabzon şehri artık hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçıyla yatıp kalkıyor... İç sahada kaybettiği puanların telafisini şampiyonluk yolundaki rakiplerinden biri olan Galatasaray önünde yapmayı planlayan Bordo-Mavililer, her birimiyle havaya girdiler. Cim Bom provaları için önceki gün sahaya inip ilk antrenmanını gerçekleştiren Karadeniz temsilcisinde teknik direktör Ersun Yanal, adeta futbolcularının beynini yıkıyor. 'Geçmişi unutun ve sahada yapacaklarınızla taraftara unutun' mesajını veren deneyimli hoca, atmosferi pozitife çevirmek için çaba harcıyor.
    Yedek-as ayrımı yok
    Antremanlarda yedek-as ayrımı yapmayan ve tüm futbolcularını zorlu maç için hazır tutmaya çalışan Trabzonspor'un hocasının hem taktiksel hem de kadro anlamında da bazı sürprizler hazırladığı öğrenildi. Hücum gücünü yine yüksek tutması beklenen Yanal'ın Yattara başta olmak üzere bazı yıldızlarını sahada serbest adam olarak değerlendirip rakibin dengesini bozmayı planladığı ileri sürüldü. Bordo-Mavililer'in antrenörünün en önemli kozlarından biri de şu ana kadar beklenen patlamayı yapamayan Alanzinho olacak ve Sambacı bu 90 dakikada daha fazla şans bulacak.
    Taraftardan kolbastı şov!
    Bordo-Mavili taraftarlar Konyaspor yenilgisinin stresini Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde attılar... 1967 Taraftarlar Birliği'nin organizasyonu çerçevesinde bir araya gelen Trabzonsporlular, bölgenin son dönemde tüm Türkiye'ye Trabzonspor aracılığı ile tanıttığı kolbastı oyununu oynadılar, hafta sonundaki Galatasaray karşılaşması için destek sözü verdiler.


    Kaynak: noimage
#12.03.2009 10:22 0 0 0
  • noimage
    İsaac ve Cale sakatlandı
    12 Mart 2009

    Dün akşam yapılan çalışmada bileğine darbe alan Cale ile arkada adalesinde çekme olan İsaac antrenmana tamamlayamadı




    Trabzonspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bordo Mavili ekibin başkanı Sadri Şener'de Galatasaray maçı için dün akşam Trabzon'a gelerek futbolculara moral verdi. Şener'inde izlediği dün akşam yapılan taktik çift kal maçta İsaac ve Cale şansız bir şekilde sakatlandı.
    GALATASARAY'A YETİŞİYORLAR
    Teknik direktör Ersun Yanal' nezaretinde dün akşam yapılan taktik çit kale maçta önce İsaac antrenmanın bitiminde de Cale hafif bir sakatlık geçirdi. Hasta olarak çalışmaya çıkan İsaac'ın antrenmanın ortalarına doğru arka adalesinde çekme oldu. Bu futbolcu antrenmanı tamamlayamadı. Çift kale maçın son bölümünde ise ayak bileğine darbe alan Cale de İsaac gibi antrenmanı tamamlayamadı. Tedavisine başlanan iki futbolcunun da Galatasaray maçına yetişeceği öğrenildi


    Kaynak: noimage
#12.03.2009 15:18 0 0 0
  • noimage
    TS'de anlamlı buluşma
    12 Mart 2009

    Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı Turkcell Süper Ligi maçı öncesinde camia adına anlamlı bir buluşma yaşanacak




    Kulübün Kurucu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, eski başkanlarından Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, yine eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın ve Özkan Sümer karşılaşma için biraraya gelecekler.
    Trabzonspor camiasının birlik bütünlüğünü tüm ülkeye göstermesi açısından büyük önem taşıyan buluşma Galatasaray maçı öncesinde verdiği bu mesaj oyunculara moral ve güç kaynadığı olacak.
#12.03.2009 16:29 0 0 0
  • noimage noimage
    Taraftarlardan basın toplantısı
    13 Mart 2009

    Farozlular ve Trabzonlu Gençler Taraftar Dernekleri adına basın toplantısı yapıldı




    Farozlular ve Trabzonlu Gençler Taraftar Dernekleri adına açıklama yapan Erol Çelik, Trabzonspor'un yakaladığı havada hata arama yerine taraftarlar olarak Galatasaray maçında üzerlerine düşeni yaparak takımlarını maçın bitiş düdüğüne kadar destekleyeceklerini söyledi.
    Trabzonspor'un hafta sonunda Galatasaray ile evinde çok önemli bir müsabakaya çıkacağını ifade eden Erol Çelik, "Takımımız kendi evinde Denizlispor ve Konyaspor karşısında hiç beklemdiğimiz kötü sonuçlar aldı, ama yine de zirvede yer alıyor. Bugünlerde hata arama yerine taraftarlar olarak trübünlerdeki yerimizi alarak takımımızı destekleyeceğiz" dedi.
    Trabzonspor'un plakasından esinlenerek oluşturulan "61. dakika şovlarını" trübün geneline yayarak takımlarına destek olacaklarını belirten Çelik, "Herkes hata yapabilir. Trabzonspor'un da bazı maçlarda hataları olabilir. Biz bunları hata olarak görmüyoruz. Takım gereken şekilde oynamıyor, yönetimde hata olabilir, hoca da hata olabilir, ama bunları şu anda aramanın hiçbir anlamı yoktur. Takımımız böyle bir hava yakalamışken bizler taraftar olarak üzerimize düşen görevi yaparak, Trabzonspor'u
    destekleyeceğiz. Bu sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Lig bittiğinden gerekli tebkileri gerekli yerlere veririz" diye konuştu.
#13.03.2009 11:32 0 0 0
  • Trabzon alir bu maci merak etmeyin arkadaslar ...
#13.03.2009 11:43 0 0 0
  • noimage
    TS, GS hazırlıklarını sürdürdü
    13 Mart 2009

    Trabzonspor Galatasaray maçı hazırlıklarını 19.00'da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.




    Trabzonspor Galatasaray maçı hazırlıklarını 19.00'da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.


    Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda gribal enfeksiyon geçiren Yattara takımdan ayrı çalıştı. Trabzonspor idmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması gerçekleştirdi.
#13.03.2009 21:41 0 0 0
  • noimage

    Pazar günü zirve yarışında çok kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor'da çalışmalar devam ederken Teknik Direktör Ersun Yanal dün 19.00'da ki çalışmayı 17.00'ye alarak Hamburg-G.Saray maçını futbolcularla birlikte izlediler.
    Trabzonspor'da bütün futbolcular G.Saray'ı gözüne kestirdi. Sarı-Kırmızılı takımın yenilmeyecek bir takım olmadığını belirten futbolcular " Çok kritik bir döneme giriyoruz. Sezon başından beri büyük emek vererek bu yerlere geldik. Denizli ve Konya yenilgilerini de böyle bir zaferle unutturmak için büyük fırsat yakaladık." Diyerek galibiyet sözü verdiler.

    Büyük Buluşma

    Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı Turkcell Süper Ligi maçı öncesinde camia adına anlamlı bir buluşma yaşanacak. Kulübün Kurucu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, eski başkanlardan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, yine eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın ve Özkan Sümer karşılaşma için biraya gelecekler.
    Haberin devamı gazeteniz noimage'da
#13.03.2009 23:23 0 0 0
  • Verdim Kutsalı Verdim Tüsüyü
    Pazar Günü Cim cim cim çekeceğim İnşallah:)
#13.03.2009 23:29 0 0 0
  • ben diyorumki spor dostluktur kardesliktir sevgidir(: kardeşlik kazansın berabere bitsin:D:D
#13.03.2009 23:30 0 0 0
  • Yeni tezahuratimiz Konya macinda ters tepti.

    Belki bu macta ugur getirir bize.
#13.03.2009 23:31 0 0 0
  • Haklısın Sevil

    Beşiktaş Gençler Maçı senin dediğin gibi kardeşik çerçevesinde Bitecek İnşallah
    sadek Allahu hül azim:D
#13.03.2009 23:32 0 0 0
  • yok gençler bize yol verdi:D:D bu derbi için gecerli buhafta(:
#13.03.2009 23:46 0 0 0