Nokia E55

Son güncelleme: 23.02.2009 15:05
  • Nokia E-serisi smartphone ürünlerinin yeni üyesi Nokia E55 cep telefonu firmanın yeni e-posta kullanıcı arayüzüne sahip olacak. Nokia E55 cep telefonu, kullanıcıların kişisel ve kurumsal e-posta mesajlarına ulaşmaları konusunda en etkin çözüm olan Nokia Messaging özelliğini standart olarak sağlıyor. Nokia İdari Başkan Yardımcısı Kai Oistamo'nun ürünle ilgili görüşleri şöyle: "Nokia E55 cep telefonu ile mümkün olduğunca etkin ve cebe sığar hale getirdik. Kullanıcı testlerimizde Nokia E55'in kompakt QWERTY klavyesi standart klavyelere göre öğrenmesi en hızlı ve kullanımı en seri model olduğunu kanıtladı."

    noimage

    Günümüz koşullarında teknoloji harcamaları ve getirileri yakından inceleniyor ve e-posta ile mesajlaşmak etkin olma ve verimlilik açısından son derece temel bir araç. "Etkin olma daha az ile daha çoğu elde etmek ve gerçekten neyin temel olduğuna odaklanmaktır," diyen Kai Oistamo sözlerine şöyle devam ediyor: "Firmalar, Microsoft Exchange ve IBM Lotus Notes'a direk erişim sayesinde, ilave ara hizmetlere gerek kalmadığından, potansiyel olarak işletim harcamalarından tasarruf edebiliyorlar."

    Nokia E55 cep telefonu sayesinde eksiksiz masaüstü e-posta deneyimi için kullanıcıların kişisel bilgisayarlarını açmalarına gerek kalmıyor. Nokia E55'in genişletilmiş e-posta kullanıcı arayüzünde, en sık kullanılan e-posta işlevlerinin yanı sıra tek tuşla klasör ve HTML e-posta desteği, genişletilebilir görünüm ve tarihe, göndericiye ve boyuta göre sıralama gibi fonksiyonlar bulunuyor. E-postaya ek olarak Nokia E55 cep telefonunda gelişmiş takvim, rehber ve görev idaresi gibi uygulamalar da mevcut.

    Kai Oistamo: "Önceki sene Nokia E71 modelini duyurduğumuzda QWERTY klavyelerin ne kadar kompakt olabileceği konusunda gerçekten yeni bir standart getirmiştik. Bu tema üzerinde devam ediyoruz ve şimdi de dünyanın en kompakt mesajlaşma cihazı olan Nokia E55 ile kullanıcılarımızın karşısına çıkıyoruz." Kompakt QWERTY klavyenin getirdiği kolaylık, en sık kullanılan programlara tek tuşla erişimin yanı sıra e-postaları hızlı okuma, cevaplama ve mesajları yönetme işlemlerinin de hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. Cihazın dikkat bir diğer özelliği de uzun pil ömrü; bu uzun pil ömrü sayesinde Nokia E55 cep telefonu 28 güne kadar bekleme süresine sahip oluyor.

    noimage

    Nokia E55 cep telefonunda Nokia Messaging servisinin yanı sıra eksiksiz Nokia Maps, 3 aylık kullanım lisansı ile adım adım GPS navigasyon ve N-Gage oyun deneyimi de bulunuyor.

    Nokia E55 cep telefonunun 2009 yılının ikinci çeyreği içerisinde 265 Euro tahmini satış fiyatı ile piyasalara sunulması bekleniyor.
#22.02.2009 22:30 0 0 0
  • Tessekur Ederim....
#23.02.2009 15:05 0 0 0