1. Açtığınız hamurları kare olarak kesin. Üst üste koyarak üçgen parça elde edecek şekilde ortadan ayırın.



2. Beyaz üçgeni beyazın üstüne mavi üçgeni mavinin üstüne koyun.




3. Renk geçişi sağlanana kadar merdane veya hamur açma makinesiyle açmaya devam edin. (Hamuru açtıktan sonra mavi kısımlar üst üste gelecek şekilde katlayıp tekrar açın.Bu işlemi 10-15 kere yapmanız gerekmektedir.)




4. Açtığınız hamurla bardağınızı kaplayın. Oluşan hava kabarcıklarını iğne yardımıyla patlatın. Yuvarlak gövdeli kalemle izleri yok edin



5. Yuvarlak obje yardımıyla (yüzük, şişe kapağı vs.) kapladığınız bardağa izler yapın ve parçaları çıkarın. Farklı renkteki hamurunuzu açın ve bu işlemi tekrarlayın. Çıkardığınız farklı renkteki yuvarlakları boşluklara yerleştirin. Yuvarlak gövdeli kalemle izleri yok edin. 130 derecede yarım saat pişirdikten sonra objenizi Hamur verniği ile vernikleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 505
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 23.02.2009 16:48
Eline saglık çok hoş olmuş.
AYIŞIĞI Tarih: 23.02.2009 13:46
ellerine sağlık