Kilolarıyla barışık yaşayan ünlüler

Son güncelleme: 25.02.2009 10:18
  • noimage

    Ünlülerin çoğu kilo almamak, zayıflayıp ince görünmek için uğraşırken, bazıları da yıllardır kilolarıyla barışık yaşıyorlar.
    İşte şişman olmalarına rağmen bunu kafalarına takmayan ve gönüllerde taht kuran sanatçılar...

    Şahan GÖKBAKAR:

    Kilolarıyla son derece alay edebiliyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında Recep İvedik-3'ü çekmek istediğini de söyleyen Gökbakar, "Bu yüzden formumu pizza ve hamburger yiyerek koruyorum" dedi.

    Zerrin ÖZER:

    Kiloları yüzünden geçtiğimiz yıllarda tansiyon sıkıntısı çekmeye başlayan ünlü sanatçı, "Ne yapayım yemek yemeyi seviyorum" diyordu. Zerrin Özer, doktor önerisiyle geçtiğimiz aylarda rejime başladı ve 10 kilo verdi.

    Akrep NALAN:

    Yıllardır kilosunu kaybetmeyen bir diğer isim ise Akrep Nalan. Bazen rejim yapma kararı alsa ve neticeye ulaşamasa da keyfi hiç kaçmıyor.

    Metin AKPINAR:

    Rol aldığı dizilerin bazı sahnelerinde nefes nefese kalmasına karşın asla rejim yapmayı kabul etmiyor. Kendisine yapılan uyarıları da kulak arkası eden Akpınar kilolarıyla en barışık isimlerin başında geliyor.

    Sibel CAN:

    Pek çok ünlünün aksine, kendisiyle ve kilolarıyla barışık bir isim. Balık etli olmasının kendisine yakıştığını söyleyen ünlü sanatçı, tansiyon problemi olduğu için doktorunun tavsiyesi üzerine geçtiğimiz aylarda rejim yaparak 8 kilo vermişti.

    Muazzez ABACI:

    Asla fazla kilolarından şikayet etmeyen Muazzez Abacı, yıllar önce kendisiyle yapılan bir röportajda, "Benim fiziğimden kime ne, boyumla kilomu konuşanlar, sesimle ilgilensinler" demişti. Abacı, zaman zaman tansiyon problemi çekmesine karşın kilolarıyla son derece barışık bir isim.

    Işın KARACA:

    2004 yılında 4 ayda 20 kilo birden verince tüm dikkatleri üzerine çekmişti. O dönemde Karaca, "Rejime devam. Ama kimse benden çıtır olmamı beklemesin. Çünkü benim göğüs tarafım havaalanı gibidir. Zayıflasam da küçülmez" demişti. 2007'de kullandığı zayıflatıcı ilaçlar yüzünden tansiyon problemleri başlayan Karaca ölümden döndü ve o günden sonra rejimi bıraktı.

    Ata DEMİRER:

    140 kiloyla 10 sene boyunca bin tane gösteri, 100 sit-com bölümü, 40 TV programı, 400'e yakın turne yaptı. O günlerde, "Kilolu halim benim imajım" diyen sanatçı geçen yıl, kiloları nedeniyle ayağından sakatlanınca, 8 ay sahnelerden uzak kaldı ve zayıflamaya karar verdi. Ardından sıkı bir diyete giren Demirer 120 kiloya düştü.
#25.02.2009 07:33 0 0 0
  • zerrin özere ve isin karacaya yakisioda digerlerine cix .))
#25.02.2009 10:18 0 0 0