Patatesli Meze tarifi - Patatesli Mezenin yapılışı - meze çeşitleri

Malzemeler:
400 Gr.Patates
1 Yumurta Sarisi
2 Kasik Tereyagi
2 Yemek Kasigi Krema
2 Adet Havuc
1 Adet Pirasa
1 Cay Kasigi Hardal
1 Tatli Kasigi Hindistan Cevizi
½ Demet Taze Sogan
½ Demet Maydanoz-Tuz-Biber
Yapılışı:

Patatesleri yikadiktan sonra kaynar suda haslayip soyun
Krema, yumurta sarisi ve tereyagi ekleyip karistirin
Üzerine tuz, biber, hardal ve hindistan cevizi serperek harmanlayin
Pirasa ve havuclari küp seklinde dograyarak tuzlu suda haslayin, suyunu
süzün
Taze sogan ve maydanozu ince kiyin
Hepsini patatesli karisima ekleyip, tekrar karistirin
Meze olarak ya da kanepe icin kullanabilirsiniz

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1816
favori
like
share
COCO Tarih: 24.03.2009 16:59
Sağol güzelim.