Giyinme odalarına özgün çözümler

Son güncelleme: 18.04.2008 10:15
  • Evinize özel kullanışlı ve fonksiyonel bir giyinme odası yaratmak artık hiç zor değil. Idea Nuova, tasarım ve üretimleriyle giyinme odalarına özgü çözümler sunuyor. Giyinme veya soyunma odaları diye adlandırdığımız mekanlar, özellikle ebeveyn yatak odalarının içinde veya hemen yanında yer alan veya oluşturulan, giysilerimizi topluca yerleştirdiğimiz ve her zaman kolaylıkla ulaşabildiğimiz raf, askı, çekmece ve çeşitli aksesuar elemanlarını içeren ev bölümleri. Bu genel tanıma uygun olarak Idea Nuova, 1991 yılında başladığı
    tasarım ve üretim hayatında bu bölümlere özgü çözümler sunuyor. Idea Nuova, giyinme odalarının iç bölümlerinde kullanılan sistemleri arka panelli sistemler ile kapaksız dolap gövdeli sistemler diye ikiye ayırıyor. Kapaksız dolap gövdeli sistemlerde bölümler arası düşey panellerin bulunmasına karşın, arka panelli sistemlerde raf ve askılar arka panele taşıtılıyor, dolayısıyla ara düşey panellere gerek olmuyor.

    Bu detay, görünüş açısından daha estetik bir görüntü ve daha esnek bir kullanım sağlıyor. Kapaksız gövdeli sistemlerin avantajı ise daha ekonomik olmaları. Her iki sistemde de amaç giysi ve buna bağlı eşyaları boyutlarına uygun en kolay şekilde yerleştirebilmek, daha sonra kolay ulaşılabilir şekilde tasarlamak ve bunu uygulamak.

    Idea Nuova. kullandığı sistem ve kalite ile müşterilerinin malzeme ve renk seçimlerini isteğe göre bütünleştirerek tamamen mekânlara özgün çözümler sunuyor.

    Giyinme odalarının girişlerinin yani yatak odasına bağlantılarının da hem estetik hem de fonksiyonel açıdan önemi büyük. Genel olarak sürme veya katlanır kapaklı sistemler en uygun çözümler.

    Doğal olarak bu sistemleri sağlayan Idea Nuova ile dilerseniz evinizin diğer köşe bucaklarını ve hatta tamamını da çözebileceğinizi not edin.
#18.04.2008 10:15 0 0 0