merhaba...

server sahibi bana eklentileri yani üyelerin yüklediği dosyaları veritabanından ftp ye almamı söyledi... ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.... yardımcı olurmusunuz ?...

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1717
favori
like
share
LEVIS-501 Tarih: 11.12.2012 16:46
[QUOTE=fıratusta;4958654]Hocam selam peki ben şuanda ftp ye gönderdim dosyalar sorunsuz merak ettiğim peki eski haline nasıl getirebiliriz tekraryani ftp değilde db ye tekrar yüklenmesi için teşekkürler

ekleme bunu öğrenmek istiyorum ve sizce hangisi forum açısından faydalıdır.

Yapılan işlem : Dosyaları veritabanından klasöre kaydır ==> Git

Bu işlemin terside aynı yerde mevcuttur. Çok fazla kurcalarsanız eklentilerde arızalar meydana gelebilir.
fıratusta Tarih: 11.12.2012 11:14
[QUOTE=E-MaSTeR;3293174]FTP ye BaqLanın,


Anadizine ( Root ) Eklentiler Adında KLaSör OLuşturun,


CHMOD Deqerini 777 Yapın,


AdminCp ==> Eklentileriniz ==> EkLenti Kayıt Tipi ==>


Yapılan işlem : Dosyaları veritabanından klasöre kaydır ==> Git

Eklentilerin kayıt edileceği klasör : [COLOR=#000000]

/home/Forum URL/public_html/Forum URL/Eklentiler/

( Forum URL KıSmını Kendinize Göre DüzenLeyin )


Git,


Tekrar Git,


Evet ' i SeCip Tekrar Git...


Daha Sonra TabLoLarı Tamir Edin ve FTP de Eklentiler KLaSörünün

CHMOD deqerini 755 Yapın..


Oke...



Hocam selam peki ben şuanda ftp ye gönderdim dosyalar sorunsuz merak ettiğim peki eski haline nasıl getirebiliriz tekraryani ftp değilde db ye tekrar yüklenmesi için teşekkürler

ekleme bunu öğrenmek istiyorum ve sizce hangisi forum açısından faydalıdır.
aydaki_iz Tarih: 16.09.2011 20:44
E- master allah razı olsun Lordsun hocam
E-MaSTeR Tarih: 14.03.2009 17:02
HaLa BuLamadıySanız ,


Not Defterine ASaqıdaki KodLarı Atın, FarkLı Kaydet Diyerek Adını forumyolu.php Yapın,


FTp e Anadizine Atın, AdreS Satırına www.siteadi.com/forumyolu.php Yazarak Öqrenin.



[code][COLOR=#000000] [COLOR=#0000bb][/code]
E-MaSTeR Tarih: 10.03.2009 19:24
vhcs paneL kuLLanmadıqımdan Tam Yerini BeLirtemeyeCeqim.



[COLOR=#000000]home/ iLe baSLayan adreSi aLaCakSınız,


sansar50 Tarih: 10.03.2009 19:14
nasıl yani ustadım... solda menülerden başka bişi yok... biraz daha ayrıntıya girebilirsen iyi olur...

eğer server cpanelinden bahsediyorsan vhcs panel kullanıyorum...
E-MaSTeR Tarih: 07.03.2009 13:43
PaneLinize Giriş Yapın SoLda Yazar GeneLLikLe O AdreS.


(CpaneL Yada PLesk PaneLe Giriş Yapın.)
sansar50 Tarih: 07.03.2009 01:14
ustam merhaba... safe mode işini hallettik... ama başka sorun var şimdi....

Dosyaları, Dosya sisteminden veritabanına kaydır.
Dosyaları başka bir klasöre kaydır. diye iki seçenek var...

ben 2. seçeneği seçtim ve dediğiniz kutucuğa aynen bu şekilde yazdım...
/home/http://www.sitemin_ismi.com/public_html/http://www.sitemin_ismi.com/ekler/
birde (http leri ve [url]www.)[/url] ları yazmadan denedim.. ama hep aynı hatayı aldım...

birde benim ftp dizininde public_html diye bir klasör yok.... htdocs klasörürün altında forum dosyaları...

aldığım hatada budur.....

Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/home/http://www.sitemin_ismi.com/public_html/http://www.sitemin_ismi.com/ekler/test) is not within the allowed path(s): (/var/www/virtual/sitemin_ismi.com/:/usr/share/php/:/tmp) in [path]/includes/adminfunctions_attachment.php on line 24

not: ekler klasörüne chmod 777 yaptım.... onunla ilgisi yok...
E-MaSTeR Tarih: 04.03.2009 22:56
vBuLLetin SeCenekLerinden SAFE Modu Kapatın.


Zaten KapaLıySa Server Sahibi iLe iLetiSime GeCin.