Canlı yayında isyan etti

Son güncelleme: 23.03.2009 11:55
  • Mehmet Ali Erbil, dün akşam Fox Tv'de canlı olarak yayınlanan Çarkıfelek programında isyan etti.


    İşte o sözler:

    Erbil:

    -Hafta sonu ayıptır söylemesi Bursa'ya gittik. Uludağ'a çıktık. Ondan sonra şeye gittik hızlı feribot İdo. İdo da iktidarın İdo'su ya bir tek iktidar yanlısı kanal 24 yayınlanıyor bir tek. Onu da punduna getirmişler kardeşim yani böyle bir şey yok. Kanal 24 yayınlanıyor bir tek. TRT olsa ona da razıyız. Onu da kılıfına uydurmuşlar. TRT dersin ki herkesin seyredebileceği hani ne Kanal D ne bilmem ne hani major kanallar da değil çok seyredilen kanallar insan derki yani çok seyredilen kanalları. Yok kardeşim anca iktidarın partisinin hangi şeyiyse, kanalıysa o.

    BUNLARI HERKES SÖYLEYEMEZ

    -Bir de kardeşim bindik beş buçukta kalkacak. İdo seçim otobüsünü bekledi 20dk. geç kalktı. Ak Parti seçim otobüsünü bekledi 20dk. Geç kalktı. Hani çoğulcu demokrasiydi bunlar? Hani insan haklarıydı bunlar kendilerine gelince yontuyorlar. Şimdi MHP'nin otobüsünü bekler miydi o İdo? Bekler miydi size soruyorum. Of of bunlar küçük şeyler ama bunlar mide bulandıran şeyler arkadaşlar. Tek partili döneme mi döneceğiz acaba? Yaa siz böyle koyun gibi olursanız döneriz valla ona göre. Bunları da herkes söyleyemez yani sıkar biraz yani sıkar sıkar. Ama biz kendimizi biliyoruz kardeşim. Kanunlara saygılıyız. Allah'tan korkarız. Önemli olan herkesin bu duygular içinde olması. Kanunlara saygılı olacaksın. Başkalarının haklarına saygılı olacaksın ama maalesef işte. Çok zor günler bekliyor ülkeyi.

#17.03.2009 13:48 0 0 0
  • sıkar sıkar sıkmasada sıktırırlar helal olsun diyelim
#17.03.2009 22:24 0 0 0
  • Niye? Erbil Fox TV de babasının kanalı gibi konuşabiliyor ya. İdo dada babasının kanalını seyretsin o zaman. :)
#17.03.2009 22:42 0 0 0
  • önce kendine baksın partici değilim ama yıktığı aile tapuları yetmiyormu??çok mu adalet sahibiymiş kendisi.o zaman onca kişinin önünde o adamın donunu indirmezdi.ya bu adamlarda siyaset hakkında konuşuyorlar yaa...
#18.03.2009 12:44 0 0 0
Han Han foto
  • Mehmet Ali Erbil bir showmendir ve showunu da sergilemistir. Tartisilacak birsey yok sanirim ;)
#18.03.2009 12:58 0 0 0
  • erbil kimki akp hakkında yorum yapıyo sulu onamı kalmış ilgi çekmeye çalışıyo vah vah çok büyük bi kayıp kanal D yada fox izlenmemişte kanal 24 izlenmiş sen oraya tw izlemeyemi gittin be adam
#18.03.2009 13:46 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Bahsettigi seyler küçük ama önemli detaylar. O küçük detaylar bir çok sey belgeliyor aslinda ...
#18.03.2009 18:27 0 0 0
  • Aslinda bunlar gercekler ama nedense kimse inanmak istemiyo,birazda gercekleri kabullenin,simdi dusmusler oy toplama derdinde ii olan hangisi gercekten,AKP,mi yoksa digerleri hangisi yaptiklari bos ceneden baska
#18.03.2009 22:34 0 0 0
  • Şovmen Erbil'e fotoğraflı yalanlama
    Şovmen Mehmet Ali Erbil'in Mudanya'dan feribotun kalkmasının Ak Parti otobüsü nedeniyle 20 dakika geciktiği iddiası yalan çıktı.


    Olay, medyatava'da yayınlanan fotoğraflarla aydınlandı.

    Şovmen Erbil, önceki gün tv'de canlı yayında AK Parti ve İDO'ya hakarete varan sözlerle hücum etmişti. Erbil, Mudan'yadan bindiği feribptun AK Parti seçim otobüsü nedeniyle 20 dakika geç kalktığını öne sürmüş, ayrıca İDO erminallerinde ve deniz araçlarında 24 televizyonunun seyredilmesini iktidara bağlamıştı. Bugün, Erbil'i her iki konuda da yalanlayan iki gelişme oldu.

    İlkin 24 televizyonu yazılı bir açıklama yaparak yolcu terminalleri, havaalanları, metro istasyonları gibi halka açık alanlarda yapılan yayınların açık duyuruya bağlı ticari anlaşmalara dayandığını bildirdi. 24 açıklmasında ayrıca "İDO seferleri ve terminallerinde geçtiğimiz dört yıl süreyle başka bir haber kanalın yayınlarının yapıldığını hatırlatırız" denildi.

    Son olarak da, bir medya sitesi olan medyatava Erbil'in AK Parti seçim otobüsü dediği otobüsün fotoğraflarını yayınladı.

    Fotoğraflarda söz konusu otobüsün partinin seçim otobüsü olmadığı, tersine Başbakalığa ait resmi bir otobüs olduğu açıkça görülüyor. Erbil'in sözü ettiği gecikmenin ise, herhangi bir geç kalma durumundan değil, otobüsün kaza eseri feribotun girişinde sıkışıp kalmasından kaynajklandığı ortaya çıktı. Otobüs, sıkıştığı yerden kurtarıldıktan sonra feribot yoluna devam etti.

    ERBİL'İN İDDİALARI YERSİZ VE MESNETSİZ

    Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı da yaptığı yazılı bir açıklamayla, Mehmet Ali Erbil'in iddia ve yakıştırmalarının yersiz ve mesnetsiz olduğunu belirtti.

    Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in, sunuculuğunu yaptığı program sırasındaki sözleriyle ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "20 dakika beklendiği söylenen söz konusu araç Başbakanlığa ait resmi plakalı bir araçtır.

    Ancak, Sayın Mehmet Ali Erbil'in iddia ettiği 'aracın Feribot alanına gelmesinin beklenmesi yüzünden bir gecikme' iddiası doğru değildir. Ağır ve uzun araçlar feribotlara her zaman en son alınmaktadır. Bütün araçlar feribota yerleştikten sonra söz konusu otobüs, feribota alınmaya çalışılmış, ancak üzerindeki sistem ve ekipman nedeniyle başarılı olunamamıştır. Bu nedenle otobüs, karayolu ile yolculuğuna devam etmiştir. Hadise bundan ibarettir ve Sayın Mehmet Ali Erbil'in iddia ve yakıştırmaları yersiz ve mesnetsizdir" denildi.


    noimage

    noimage

    noimage

    noimage
#19.03.2009 07:45 0 0 0
  • mehmet ali erbil mi hayatı yalan yaa gider kanal d de fox tvde bilmem başka kanallarda bel altı konusur yaa Türk aile örf ve adetlerine uygun konusmuyor yaa.

    bide şu var secim otobüsü bekledik demis, yalan cıktı
    eğer ido onu bekleseydii ve kendi programı yayınlansa o zaman görürdünüz programında İDO yere göğe sıgdıramazdı... benim derdim parti marti değil benim derdim kendilerine calısmıyor yaa
    ha menfaatler için kullanılmıyor kullanıyorr.. ya sunu sorayım iktidara gelen bir parti gitsinde KANAL 24 yandası diyooo baska tv yayınlasın.... size sorum yanii....

    mehmet ali erbil eline fırsat gecse kimin reklamını yapıyooo kazanclı cıktıgı sahıs/kuruluslarınn
#19.03.2009 08:04 0 0 0
  • Yani bu kadar kısa sürer :)...
#20.03.2009 20:02 0 0 0

  • "İlaçlarımı devlet karşılıyor, bunu AK Parti hükümetine borçluyum"

    AK Parti karşıtı konuşmalarıyla Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eleştirilerine muhatap olan şovmen Mehmet Ali Erbil, hükümetin kendisi için yaptıklarını unutamayacağını söyledi. Yaşanan polemiklerle ilgili olarak Habertürk Magazin'e konuşan Erbil, "Benim bulunmayan bir kan ilacım vardı.

    Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan ilacımın getirilmesi için ricada bulundum. Girişimde bulundu ve Allah razı olsun ilacım bulunabiliyor artık." ifadesini kullandı.

    Mehmet Ali Erbil, tüm vücudu ve küçük damarları tutan kaçış sendromu olarak da adlandırılan Systemic Capillary Leak Sendromu tedavisi görüyor. Bunun için de 'octagam flacon' isimli ilacı kullanması gerekiyor.

    Erbil'in, tanesi yaklaşık bin 500 TL olan ilacı ayda 17 kez kullanması gerekiyor. İlgili ilaç damara serumla veriliyor. İlacın devlet tarafından ödenmesi için kullanım raporu ve uzman hekim tarafından reçete edilme şartı aranıyor. 2002 yılında rahatsızlığından dolayı art arda hastaneye kaldırılan Erbil'in hastalığı uzun incelemeler sonucunda ortaya çıktı.

    Tedavisi için kullanması gereken ilacı belli bir süre cebinden karşıladı. 2007 yılının sonunda görüştüğü Sağlık Bakanı Recep Akdağ, devreye girerek SGK tarafından karşılanmasını sağladı. Bakan Akdağ'a müteşekkir olduğunu ifade eden Erbil, şunları söyledi: "Benim bulunamayan bir kan ilacım vardı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan ilacımın getirilmesi için ricada bulundum. Girişimde bulundu ve Allah razı olsun ilacım bulunabiliyor artık." Ancak Erbil'in ilaç olayının bu kadarla sınırlı olmadığı ortaya çıktı.

    O dönem Erbil için Bağ-Kur yetkililerini arayan Akdağ, ücretsiz olarak temini için de yardımda bulunmuş. Erbil, röportajda durumu doğrudan anlatmazken, "Ben ülkenin en yüksek vergi verenlerindenim, anlayışlı davrandılar." diye konuştu
#23.03.2009 11:49 0 0 0
  • :)..dün bidaha laf yiyince kendine gelmiştir :)...
#23.03.2009 11:55 0 0 0