Malzemeler:
120 gr tereyağı
120 gr un
2.5 lt sıcak tavuk suyu
750 gram ön haşlaması yapılıp doğranmış kuşkonmaz
200 ml krema
100 gram haşlanmış kuşkonmazın yeşil kısmı
Tuz
Karabiber



Hazırlanışı:
Tereyağında unu kavurarak soğutun.
Sıcak tavuk suyunu ekleyin, karıştırarak pütürleri dağıtın.
Kuşkonmaz parçalarını ilave edin.
Çorbayı bir taşım kaynatın.
45 dakika kısık ateşte pişirin.
Süzgeçten geçirip, başka tencereye alın.
Kremayı, tuzu ve biberi ekleyin.
Kuşkonmazın yeşil kısmını 5 cm uzunluğunda kesip çorbaya ilave edin.
Isıtarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 490
favori
like
share
duygulu43 Tarih: 18.03.2009 00:22
teşekkürler güzele benziyor