LG Rumor 2

Son güncelleme: 17.03.2009 23:24
  • Sprint ve LG büyük beğeni ile karşılanan ve başarı kazanan LG Rumor modelinin yeni versiyonu LG Rumor 2 cep telefonunu duyurdu. Her nereye giderlerse gitsinler sürekli bağlantıda kalabilecekleri hesaplı bir ürün isteyen kullanıcıların beklentilerine mükemmel şekilde cevap veren yeni LG Rumor 2 cep telefonunun gelişmiş mesajlaşma, e-posta ve oysal iletişim sağlayan eksiksiz bir QWERTY klavyesinin yanı sıra stereo Bluetooth, 1.3 megapiksel dijital kamera ve geniş QVGA ekranı bulunuyor.

    noimage

    Çıkarılabilir arka kısmı aracılığıyla kişiselleştirilebilen LG Rumor 2 cep telefonu iki yıllık sözleşme çerçevesinde 50 USD geri ödemeli plan ile ABD'de 49.99 USD satış fiyatından piyasaya sunulacak. LG'nin orijinal Rumor modeli 2007 senesinde piyasaya sunulduktan sonra kısa bir süre içersinde Sprint'in en çok satan CDMA modellerinden birisi olmuştu.


    Sprint Ürün ve Teknoloji Geliştirme Başkan Yardımcısı KEvin Packingham'ın konuyla ilgili görüşleri şöyle: "LG Rumor 2 cep telefonu kullanıcılara Sprint'in cazip ve hesaplı uygulaması Now Network eşliğinde hızlı ve seri şekilde yazılı veya görüntülü mesajlaşma sunan PictureMail özelliklerinden yararlanma imkânı sağlıyor. Aile üyeleriyle, ofis ortamıyla ve hatta sosyal iletişim ağlarıyla sürekli bağlantı halinde kalmak hiç bu kadar kolay ve ucuz olmamıştı."

    noimage

    LG Cep Telefonları Ürü Strateji ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Ehtishan Rabbani'nin görüşleri ise şöyle: "LG olarak, en popüler mesajlaşma modellerinden biri olan Rumor modelimizin geliştirilmiş bir versiyonu olan LG Rumor 2 cep telefonunu müşterilerimize sunmaktan gururluyuz." LG Rumor 2 cep telefonunun MP3 çalar fonksiyonu ve 16GB kapasiteye kadar microSD hafıza kartı desteği müzikseverlerin dikkatini çekecek özelliklerinde başında geliyor.

    Sprint Navigation yüklü olarak gelen LG Rumor 2 cep telefonu ekran üzerinde ve sesli yönlendirme olanaklarıyla kullanıcıların aradıkları adrese kolaylıkla ulaşmalarını sağlıyor. LG Rumor 2 cep telefonu siyah ve mavi renk seçenekleri sunuyor. Yeni LG modelinin siyah renkli versiyonu 15 Mart tarihinden itibaren satışa sunuldu ve mavi renkli modelinin de 29 Mart'ta piyasalara sunulması bekleniyor.
#17.03.2009 23:24 0 0 0