Siyah Erişte

Son güncelleme: 19.03.2009 19:19
  • (Japon Mutfağı)

    Malzemeler

    * 450 gr soya unu, 1 adet yumurta, tuz


    Yapılışı

    Soya unu, yumurta ve tuzu karıştırarak hamur hazırlayın. 30 dakika dinlendirin. Daha sonra çok ince bir yufka açın ve yufkayı rulo haline getirerek genişlikleri 0.5 cm i geçmeyecek şekilde erişte dilimlerini hazırlayın. Kaynayan suda 5 dakika haşlayın. Suyunu süzün ve servise sunun.
#18.03.2009 12:03 0 0 0
  • Tarif için teşekkürler..
    Ama japon mutfağı hiç ilgimi çekmez..
#19.03.2009 12:06 0 0 0
  • Ellerine saglık kardeşim
#19.03.2009 19:19 0 0 0