Kağıtta Devekuşu Kebabı

Son güncelleme: 22.03.2009 01:03
  • Malzemeler

    * Yarım kg kemiksiz devekuşu eti
    * 200-250 gr kaşar peyniri rendesi
    * 1 çorba kaşığı tereyağ
    * 1 baş büyük orta büyüklükte kuru soğan
    * 1 kutu garnitür
    * 300 gr mantar
    * Yağlı kağıt
    * Tuz, kimyon, karabiber

    Yapılışı

    Kuşbaşı olarak doğrayıp hazırladığınız devekuşu etlerini tereyağında ince kıyılmış soğan ile birlikte soteleyiniz.Daha sonra mantarları ilave ediniz. Mantarlar suyunu çekinceye kadar karışımı ocakta pişiriniz. Daha sonra iki kat yapılmış yağlı kağıdın içine hazırlamış olduğunuz karşımdan paylaştırarak koyunuz, üzerine arzu ettiğiniz miktarda kaşar rendesi ilave ediniz. Kağıdı kapatmadan önce yanmaması için üzerine bir miktar sıvı yağ sürünüz. 230 derecelik fırında kağıtların üzeri kızarana dek pişiriniz.
#18.03.2009 12:14 0 0 0
  • kemiksiz devekuşu

    hic yemedigim bir et
#18.03.2009 12:16 0 0 0
  • bende merakimdan sundum abi pisirde yiyek
#18.03.2009 12:17 0 0 0
  • elimda patlar matlar neyme lazim
#18.03.2009 13:35 0 0 0
#18.03.2009 13:40 0 0 0
Han Han foto
  • Hakkaten ya nerden buluyon boyle degisik degisik yemekleri
#18.03.2009 14:04 0 0 0
  • Erkek milletinede ne etsen suc hakket yimeyin sizde
#18.03.2009 14:08 0 0 0
Han Han foto
  • Ey eye yimezik zati. Bilmedigimiz seyi niye yiyek. Sizde iyice cop ogutucu sandiniz zaar bizi
#18.03.2009 14:28 0 0 0
  • Kagit Bildiğimiz Kagitmi abla Karton falan oluyomu :D
#21.03.2009 21:26 0 0 0
  • deve kusumu birde kagıttı alırmı hiç kagıt deve kusunu

    paylaşım için teşekkürler
#22.03.2009 01:03 0 0 0