Erbakan'ın kızı: AKP dinden uzaklaştırıyor

Son güncelleme: 10.04.2009 22:46
  • ÇORUM'da konferansa katılan Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan Altınörs, "Gençlerin dinden uzaklaştırılması için büyük bir çaba sarf ediliyor" dedi.

    Anitta Otel'de düzenlenen toplantıya Saadet Partisi Çorum Kadın Kolları Başkanı Nuran Akça, Belediye Başkan Adayı Arif Ersoy ile yaklaşık 600 kişi katıldı. Partili kadınlara bir konuşma yapan Elif Erbakan Altınörs, Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki çıkışını desteklediklerini ancak İsrail ile ilişkilerin askıya alınarak Başbakan'ın, Büyük Ortadoğu Projesi eş başkanlığından istifa etmesi gerektiğini söyledi.

    Türkiyede maneviyatın ve ahlak çöküntüsünün yaşandığını belirten Elif Erbakan Altınörs, "Yaşanan sıkıntılar sadece ekonomik değil, aynı zamanda ahlaki sıkıntılardır.

    Gazetelerin üçüncü sayfalarını açtığımızda Osmanlı torunlarına yakışmayacak haberlerle karşı karşıya kalıyoruz.

    Büyük ölçüde bir ahlak çöküntüsü ile karşı karşıya kalıyoruz. AK Parti iktidarı, gençlerin din dersi öğrenmemesi için destek veriyor. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı din dersi kitaplarında dua eden çocuk resimleri elleri kapalı olarak değiştirildi. AB uyum süreci çerçevesinde çıkartılan kanunlarla ders kitaplarından fatiha suresindeki bazı ayetler bile bunlar uygun değil diyerek kitaplardan çıkartıldı. Gençlerin dinden uzaklaştırılması için büyük bir çaba sarf ediliyor" dedi.

    GENÇLERİN İLK ÖNCELİĞİ KONTÜR

    Konuşması zaman zaman partili kadınların alkışlarıyla kesilen Elif Erbakan Altınörs, "Yapılan araştırmalarda gençlerin ilk önceliğinin telefon kontörü olduğu belirlenmiş.

    Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta olan bu gençlerimizin önceliği ne vatan, ne millet, ne ahlak bunlar değil.

    Onların önceliği telefon kontörüymüş. Ne kadar acı" diye konuştu. Altınörs, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Ege bölgelerinde vatan topraklarının satıldığını ileri sürerek, "Ak Parti iktidarı döneminde Kıbrıs gündeme geldi, verelim gitsin denildi. Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgeleri için de sıkıntısı varsa verelim denildi. Çünkü maneviyatın, vatan ve millet sevgisinden uzak bir toplumla karşı karşıyayız. Vatan topraklarına artık sahip çıkılmıyor.

    Kuşadası'nda bile tamamıyla yabancılar toprak sahibi oldu ve bu yabancılar aldıkları toprakların çevresine duvar örerek Türkler giremez diyorlar. Yabancılar bu ülkede duvarla çevirip buraya Türkler giremez diyecek kadar güçlendi. Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde topraklar parayla satılmıyor, bedava veriliyor.

    Büyük Orta Doğu projesini gerçekleştiren üç kişiden birisi Başbakan. Başbakan Erdoğan'a gel senin topraklarını alacağız demişler o da kabul etmiş" dedi.
#18.03.2009 13:26 0 0 0
  • ALLAH aşkına ülke bu durumda iken olmadık yerde olmadık saçma sapan açıklamalar insanların beyninidaha fazla bulandırmayın.

    siz neye inanıyorsunuz bilmiyorum ama hiçte kimse dinden uzaklaşmıyor.

    bunlara biri dur desin nerede erbakan hoca sustursun şunları.

    istanbul adayları ergenekonu destekler,
    kızı saçmalar bu ne iştir ya amaçları ne kime hizmet ettiklerinin farkındalarmı acaba.


    alinti hosuma gitti yazdiklari
#18.03.2009 13:28 0 0 0
  • Babasının yolunda
#18.03.2009 13:53 0 0 0
  • :D sınırları zorluyorlar ama aşamazlar .. %5 anca :)
#18.03.2009 18:43 0 0 0
  • al birini vur ötekine..
#18.03.2009 22:02 0 0 0
  • okuduğunu anlamaktan aciz çok sayın din kardeşim sustursun şunları demişsin hocamız ev hapsinde bilerek yada bilmeyerek türkiyeyi israilin bir vilayeti haline geitirecek icraatlara imza atanları dudrdurmak gerek.unutmayalımki ne azınlıklar çoğunluklara galip gelmiştir.türkiyeyi topla tankla alamayan malum din düşmanlarının (dış güçlerin )hain planlarına bilerek yada bilmeyerek hizmet eden zihniyet iyi yaptığını zannederken vatanını parayla hızla satıyor uyuşmuş beyinlerinizi düşünmeye davet ediyorum.icraatlarından beğendiklerinizi yazın üzerine konuşalım.a.e.
#27.03.2009 22:34 0 0 0
  • Sonuna Kadar Katlıyorum, Erbakan'ın Kızına...
#28.03.2009 10:22 0 0 0
  • peki nasil uzaklastiriyor ? onu anlayamadim da
#28.03.2009 11:08 0 0 0
  • camur atta isterse izi kalsin politikasi bunlar ,anlasilan siyasette iyi para oldugunun farkina yeni varmis ki siyaset yapiyor,,,ben basbakani savunurum ama bir parti baskanini savunmam cünkü sözü gecen T.C. Basbakani ve biz türk vatandasi olarak basbakani savunmak zorundayiz kim secerse secsin o insanin korudugu mevkiye saygi duymamiz gerekir avrupali veya amerikali veya yabanci bir kisimi savunsun ?
#28.03.2009 21:22 0 0 0
  • AKP yi bölmek için SP yi öne çıkarmaya çalışıyorlar..
#28.03.2009 22:45 0 0 0
  • siyasete dini alet etmemek gerek,ibadet gizli yapılır
    türkiye cumhuriyetinde şimdiye kadar gelmiş geçmiş hiç bir parti
    kimsenin dini inaçlarına karışmadı, dinden uzaklaştırmadı , herkez hangi dinden olursa olsun hep özgürdü , halende öyle
#28.03.2009 22:53 0 0 0
  • Bunların bu siyaseti sayesinde gördük 28 şubatı.. Tekrar yaşatmak istiyorlarsa buyursunlar gelsinler diyemiyorum bu milletin bir 28 Şubat daha yaşamak isteği yok..
#28.03.2009 23:02 0 0 0
  • türkoğlu sen ve senin zihniyetinde olanlar oldukça biz çok 28 şubatlar görürüz merak etme. çıkmışın bu güne kadar hiç kimsenin yapmadığı hizmeti yapanlara çamur atıp duruosun. yok oyumuzu bölüolar falan. arkadaşım SONRADAN ÇIKIP OYLARI BÖLEN AKP dir.

    bu ülkeye 28 şubat yaşatanlar şimdie akp die bi oyun koydular sahneye hep beraber izleyip alkışlıyorsunuz. neden sayın başbakan cezaevinden çıkar çıkmaz AMERİKAYA gitti nerde kaldı kimler ona ders versi çıksın açıklasın bakalım Sayın başbakan da görelim.

    sizlerin basireti kapanmış arkadaşım. allah basiretinizi açsın ne diyeyim.
#29.03.2009 01:06 0 0 0
  • Basiretimiz bugün hat safhada açılacak oy oranlarıyla..
    Ben öyl düşünüyorum sana mı düştü basiretimizi sorgulamak saygılı ol.
#29.03.2009 12:09 0 0 0
  • çok sayın türkoğlu saygı dersleri verecek kadar şuurunuzun açık olmadığı çok açık yaşadığınız ülkede neler olup bittiğini bile göremiyorsunuz 28 şubat kime aittir onu öğrenin önce.bazen hakediyor bu millet diyesim geliyor ama ..........ben keskinkılıç kardeşim kadar naif cümleler kuramayacağım.anlamadan desdeklediğiniz zihniyet işbirlikçi .israile vilayet olmaya bikaç adım kaldı allah korusun.uyanın
#29.03.2009 21:36 0 0 0
  • dediğim gibi % 5 i geçemezsiniz dedim ama %6 almışınız büyük başarı sizin için ;)
#29.03.2009 21:40 0 0 0
  • %5 %6 dediğimiz partinin 28 şubat darbesi öncesi oy oranı%24 civarı idi..:)

    yani biraz dikatli olunmazsa bu oyu yeniden toplama ihtimalide gözardı edilmemeli:))
    akp den bu oyu çıktığında akpbiraz geride kalabilir:)
    hedefine sp'yi almadan önce biraz düşünmek gerek..çünkü yapılan her hata bu oyun geridönüşünü sadece hızlandırır:))

    ayrıca BBP nin de % 2 almış olması onun çok büyük hatalar sahibi birparti olduğunu isbatlamaz..olsa olsa yeterince anlaşılamama olabilir..
    yanio oy oranınıda_canım işte enfazla alabileceğinizbuydu_ demek doğru olmaz
#29.03.2009 21:53 0 0 0
  • ya benim kızıdığım nokta hala din üzerinden siyaset yapma konusu..
    yeter artık bırakın şu anlayışı. Bazılarının ekmeğine yağ sürüyor hala..28 Şubatı ben kimin yaptığını biliyorum..Dik duramayan pes edende kim onunda biliyorum halk ta biliyorki artık prim vermiyor..

    eskitoprak:


    istanbul adayları ergenekonu destekler,
    kızı saçmalar bu ne iştir ya amaçları ne kime hizmet ettiklerinin farkındalarmı acaba.

    yeterince açık yazmış..AKP nin oylarını bölmek derken bunu kastettim..Artık anladılar AKP yi ancak SP ile bitirebilirler.. Ama halkımız yermi bilemem zaman gösterecek..O gün 28 Şubat Tellalı TV yayın organları bugün SP yi yere göğe sığdırmıyor neden acaba?
#29.03.2009 21:58 0 0 0
  • birincisi :ben kimsenin basiretini sorgulamıyorum kendi bildiklerimi yazıyorum saygı kelimesinin manasınıda iyi biliyorum senden öğrenecek değilim.

    ikincisi kim din üzerinden yapıyor kim yapmıyor iyi biliyoruz. bugun bazı dini liderler çıkıp akp yi destekliyorsa kimin ne üzrinden siyaset yaptığı aşikardır.

    üçüncüsü :biz hiç bir zaman başarısız değiliz. hazreti ibrahimin ateşine su taşıyan karınca gibi biz de diyoruz ki safımız belli olsun davamız belli olsun % rakamlar gelir geçer bak anavatan partisine bugun ortada yok iyi bak ve ibret al çünkü akp ninde sonu aynı oalcaktır.

    son olarak bizim adayımız ne dedi ise ergenokonla alakalı aynısı çıkmıştır. bu ergenekonu desteklemek değil ileri görüşlülük olduğu için sen anlamassın. üstelin sayın numan kurtulmuş ergenekon noktasında başbakana tam destek verdiğini ve bu işin bir an önce sonlanması gerektiğini açıklamıştır ama senin medya takibinde bile sorun varken nerden bileceksin.

    şunu da ekeleyeyim. daha bir sene öncesine kadar aydın doğan la kanka olan sayın başbakan değilmiydi. son bir ayda saadet partisi ne kadar haber yapılmış diğer partiler ne kadar haber yapılmış bir bak bakalım bir aydır horoz döğüşü izliyoruz. siyasetin bile bir şerefi vardı saolsun muhalefet ile iktidar onuda bırakmadı.

    28 şubat nedir ne değildir onu da iyice öğrenmeni tavsiye ediyorum.
#30.03.2009 00:30 0 0 0