Carom 3D

Son güncelleme: 20.03.2009 20:19
  • Sistem Gereksinimleri

    Carom 3D640x480, 800x600 ve 1024x768 çözünürlüklerinde 16 ve 32 renkpaletlerini desteklemektedir. Bunun yanında en güzel yanı ise düşüksistemlerde dahi yüksek performans sağlayabilmenizdir. Sizeönerebileceğimiz minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir:
    Pentium MMX 160,
    8 MB 3D ekran kartı,
    16 MB bellek,
    45 MB sabit disk alanı.


    noimage

    noimage


    noimage





    Tanıtım:
    İştesizi bilgisayar başına çivileyecek harika bir oyun daha: Carom3D.Oyunumuz eşsiz bir bilardo simulasyonudur. Yani gerçeğiyle aradaki tekfark elinizde bilardo sopası yerine fareyi tutuyor olmanızdır.

    Carom3Dister aynı bilgisayarda çift kişi, ister internet üzerinden dünyaçapında oynanabilir. Oyunumuzun grafik açısından oldukça gerçekçiolduğunu belirtmeliyim. Zaman zaman kendinizi resmi bir turnuvadahissedebilirsiniz. Ancak sizlere tavsiyem fare ve klavye kontrolüyleilgili biraz pratik yapmanız olacaktır. Daha sonra kendinizi oyunakaptırdığınızda bir daha ayrılmak istemeyeceksiniz. Özellikle maçlardagalip geldikçe rütbenizin arttığını görmek mutlaka tatmanız gereken birduygu.

    Oyunumuz 4 farklı oyun modu ve 8 adet bölümden oluşmakta.Yani tamamiyle kendi zevkinize göre oyunlar kurabilir ve dilediğinizşekilde oynayabilirsiniz. Özellikle internet üzerinden oynarken aynısunucuda bulunan dostlarınızla sohbet edebilir ve "invite" seçeneği ilekendi oyununuza davet edebilirsiniz. Bunun yanında kişileri oyundanatma, konuşmalarını engelleme, o an hangi sunucuda olduğunu öğrenebilmegibi birçok seçeneği de kullanabilmeniz mümkün.

    Oyunumuzdakikamera açıları tek kelimeyle kusursuz olarak tasarlanmış. Yani enmükemmel vuruşları gerçekleştirmeniz için birçok bakış açısıseçeneğiniz olacak. Bu da Carom 3D'nin oyun anlayışının ne kadargerçekçi olduğunu gözler önüne sunmakta.

    Carom 3D busaydıklarımızın yanında sizlere oynadığınız oyunları kendi vidyoformatında kaydedip daha sonra izleme imkanı da sunuyor. Bunun için anamenüdeki "replay" seçeneğine basıp kayıtlı oyunları taramanız yeterli.Vidyoları izlerken oyunun oynandığı kamera açılarına bağlı kalmakzorunda olmadığınızı da belirtmeliyim.

    Neoact firması oyunumuzatek bir müziğin yeterli olduğunu düşünmüş ve en uygununu seçmişbulunmakta. Bunu bir eksi olarak görmekten ziyade oyununkonsantrasyonunu olumlu şekilde etkilediğini düşünmemiz daha doğru olur.

    Ayrıcafirmamız oyunumuzun yeni sürümüne bir de ek olarak internet oyunlarındafaydalanabileceğiniz 2 dereceli zorluk değiştirme seçeneği eklemişbulunmaktadır. Bu sayede rakibiniz ile kendi seviyelerinize göre maçlaryapabileceksiniz. İstediğiniz seviyedeki oyuncuları da rahatlıklabulabileceksiniz.

    Oyunumuzu eğer internet üzerinden oynamakisterseniz ücretsiz bir ID NO'su ve şifrenizin olması gerekmektedir. Buşekilde oyunun kurulu olduğu her bilgisayarda ID numaranız ve şifrenizsayesinde oyuna kaldığınız yerden devam edebilmektesiniz. Eğer bir IDNO'nuz yoksa ana menüde "Start" seçeneğine basarak bir sunucu seçip,ardından da "Sign Up" tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Ya da hiçzahmetsiz buradan ücretsiz bir şekilde kaydolup ID numarası veşifrenizi alabilirsiniz. Eğer isterseniz buradan da oyunumuzun 43.7MB'lık muhteşem tanıtım vidyosunu innDirebilirsiniz.
#20.03.2009 20:19 0 0 0