MALZEMELER
4 adet beyaz etli balik fletosu
2 yemek kasigi zeytinyagi
1 adet ince dogranmis sogan
2 adet orta boy kabak
100 gr. dogranmis mantar
1 corba kasigi limon suyu
Tuz - Karabiber

HAZIRLANISI
Yagsiz tavada baliklar kizartilir. Sogan, kabaklar ve karabiber marine edilir. Mantarlar da eklenerek kavrulur. Küp küp dogranmis domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklenerek pisirilir. Iyice sos kivamina geldiginde baliklar ilave edilerek 5 dk. kadar daha pisirilir.

AFIYET OLSUN

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 802
favori
like
share
mehmetmihlar Tarih: 25.08.2008 21:18
selamlar
Cok ilginc bir sayfa.
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:28
teşkürler paylaşım için
sakin75 Tarih: 03.07.2006 14:43
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 19:31
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 07:12
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 00:53
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:27
Ellerine saglıkteşekkürler afiyet olsun :cubuk:
casper Tarih: 28.11.2005 22:05
ellerine sağlık tamda balık mevsimi
SU-PERISI Tarih: 20.11.2005 15:46
eline sağlık arkadaşım