Command & Conquer: Tiberian Sun Hileleri

Son güncelleme: 21.03.2009 12:50
  • Command & Conquer: Tiberian Sun Oyun Hileleri - Command & Conquer: Tiberian Sun Oyun Hilesi

    Hile Uygulama Kodu ve Yöntemleri:

    Artillery İpuçları
    Multiplayer Skirmish oynuyorsanız, 10-20 kadar artillery yapın. Onları düşman merkezine götürüp konuşlandırın ve düşman merkezinde karmaşa çıkarın. Eğer düşman NOD ise ve Stealth Generator'leri varsa bir Mobile Sensor Array de getirin.

    Bir Cyborg Commando'yu tek hamlede öldürmek
    Firestorm Wall inşa etme seçeneği çıkana kadar base'inizi güçlendirin. Ardından düşmanın base'inize girebileceği bir yere Firestorm Wall inşa edin. Bir Cyborg Commando alana ulaştığında Firestorm jeneratörünü çalıştırırsanız, tek hamleyle onu öldürebilirsiniz.


    Daha iyi çözünürlük
    Bu yol, sadece monitörünüz 1024 x 768 veya daha üstünü destekliyorsa çalışacaktır.
    Tiberian Sun klasöründeki, "SUN.ini" dosyasını açın. [video] yazan yere gelin ve şu satırı bulun:
    ScreenWidth=
    ScreenHeight=
    StretchMovies=

    "ScreenWidth="e gidin ve numarayı 1024 olarak değiştirin. Ardından "ScreenHeight="a gidin ve numarayı 768 olarak değiştirin. Son olarak "StretchMovies="a gidin ve "no" kelimesini girin. (StretchMovies=no)


    Disk Thrower ipuçları
    Bir grup Disk Thrower yollayıp lazer veya bileşen kulelerinin menziline konuşlandırın ve savunma binasının yanına sıralayın. Binanın önündeyken ateş emri verin, diskler yapının üzerinden zıplayacaktır. İsabetli olmasa bile lazer veya kule size ateş etmeyecektir. Bunu birçok durumda, Disk Thrower'larınızın menzilini arttırmak için kullanabilirsiniz.

    Bir Disk Thrower'a, bir yere ateş etmesini emredin. Ardından atış yapmak üzereyken haritanın ötesine atış yapması için emir verin.


    Füze savunma taktikleri
    GDI olarak oynarken, bir Firestorm jeneratörü ve Firestorm Wall parçaları yapın, ancak jeneratörü kapalı tutun. Rakibiniz base'inize bir Multi-missile (çoklu füze) ateşlediğinde, Firestorm jeneratörünü çalıştırın. Füze parçalanacaktır. Fakat, bir HUNTER SEEKER (avcı tarayan) drone jeneratörü aşırı yükleyecek ve savunmanın tekrar şarj olması gerekecektir.

    Not: Bu ipucu kimyasal saldırılarda çalışmaz. Kimyasal saldırıda ortaya çıkan canlının yayılmasını, damarlı arazinin merkezindeki canlıyı öldürerek durdurabilirsiniz.


    Geliştirilebilen binalarda bedava GDI tamiratları
    GDI olarak oynarken, Power Plant gibi geliştirilebilen yapılar yapabilirsiniz. Eğer geliştirilebilen bina hasarlıysa, binaya bir eklenti yapın (örneğin Power Turbine). Bina tamamen onarılmış olacaktır. Kaybedeceğiniz para ise yalnızca geliştirmede kullanılan para olacaktır.


    Sınırsız Firestorm Wall
    Eğer bir Firestorm Wall'unuz varsa ve tamamen şarjlı ise, şarj etmeden daima çalışmasını sağlayabilirsiniz. Öncelikle Firestorm Wall'u tamamen şarj edin ve çalıştırın. Kapanmadan önce veya gücü bitmeden Power Plant'lerinizi satın ya da kapatın. Firestorm ikonunda "On Hold" yazsını çıkana kadar kapalı tutun. Böylece Firestorm Wall sonsuza kadar kalacak ve power plantlarınızı yapana veya açana kadar gücünü bitirmeyecek.
    Not: Bu hata, 1.11 versiyonlu yamayla kaldırılmıştır


    Yıkım kamyonu
    Bir Harvester alın. Onu mavi tiberium ile doldurun ve düşman base'inde bir binaya yakın olacak şekilde koyun. Düşman Harvester'ı yok ettiğinde yakındaki bina da patlayacaktır.

    Game Tags: Command & Conquer: Tiberian Sun cheats game cheats cheat codes cheatcodes gamecheats
    Spiele Stichwort: Command & Conquer: Tiberian Sun spiele tipps tricks lösungen

#21.03.2009 12:50 0 0 0