Medical Ortopedi

Son güncelleme: 21.03.2009 16:40

  • 2001 Yılında Medikal Ortopedi sektöründe faaliyete başlayan Morsa Medikal Ortopedi, bugün sektörün öncü kuruluşlarından birisi haline gelmiştir. Morsa Medikal Ortopedi, İstanbul İkitelli'de merkez üretim tesisleriyle birlikte tüm Türkiye'nin istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için ayrıca Malatya ve Uşak il'lerindede üretim tesisleri açmış ve bugün bu üç üretim tesisi ile üretilen ürünlerin %60'nı iç pazara sunmakta ve geriye kalan %40'lık kısmınada başta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeye ihraç etmektedir. Morsa Medikal Ortopedi'nin İstanbul, Malatya ve Uşak illerindeki üretim tesislerinde 40'a yakın çalışanı mevcuttur. Morsa Medikal Ortopedi' nin ürünlerini Türkiye genelinde 700'den fazla eczane ve medikal marketler'de bulabilirsiniz. Ayrıca Türkiye'nin önde gelen saygın özel hastanelerinde de bulabilirsiniz.

    Morsa Medikal Ortopedi, sosyal sorumluluk anlayışıyla müşterilerine sadece ürün satmak değil aynı zamanda onların beklentilerine cevap verebilmeyi ve bu doğrultuda'da müşteri odaklı hizmet anlayışını benimsemektedir. Alanında ilklerin öncüsü olan Morsa Medikal Ortopedi, bugün hitap ettiği pazarda kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle ciddi bir yer edinmiş ve Medikal Ortopedi sektöründe akla gelen ilk markalardan biri olan CYBERG markası adı altında 100'e yakın ürün çeşidini tüketicilerine sunmaktadır. Bu ürün portföyü içerisinde ilk akla gelenler; bel Korseleri, dizlikler, boyunluklar, el ve ayak Bileklikleri, ayak sağlığı ürünleri ile birlikte diğer ortez ve breysler'i sayabiliriz.

    Araştırma ve geliştirme faaliyetlerine büyük önem veren Morsa Medikal Ortopedi, daha sağlıklı ve insanların ortopedik sorunlarını enaza indirici ürünleri üretmek için teknolojinin tüm olanaklarından yararlanmakta ve bu doğrultuda da ciddi yatırımlar yapmaktadır.

    Morsa Medikal Ortopedi hayattaki en önemli şeyin insan sağlığı olduğunu bilmekte ve bu doğrultudada çalışmalarını aynı bilinçle devam ettirmektedir .
#21.03.2009 16:40 0 0 0