ÖNERİ.....PARASI ÇOK OLANLARA..

Son güncelleme: 04.04.2005 18:20
  • G.Saray İkinci Başkanı Gürsoy, havuz sisteminden memnun olmayan F.Bahçe'ye öneride bulundu: "Anadolu kulüplerini bu kadar çok düşünüyorsalar aldıkları yayın gelirinin yarısını onlara versinler.".


    Fener yardım etsin
    Ankara G.Saraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin kuruluş balosu dün Mydonose Plaza'da yapıldı. Baloda bir konuşma yapan G.Saray ikinci başkanı Ergün Gürsoy, havuz sisteminden şikayetçi olan F.Bahçe'- ye çattı. Reytingi fazla kulüplerin havuzdan daha fazla para almasının normal olduğunu belirten Gürsoy, "F.Bahçe, Anadolu kulüplerini bu kadar çok düşünüyorsa yayın gelirlerinin yarısını Anadolu kulüplerine verebilir" ifadesini kullandı.

    Mart bitti susarlar!
    Reytingi fazla olanın daha çok para almasının doğal olduğunu söyleyen Gürsoy, "100 senede elde edilmiş başarılar ile günlük başarılarla bir tutulamaz" dedi. Mart ayının bağırma çağırma ayı olduğunu söyleyen Gürsoy, "Mart ayı bitti. Herkes artık susar. Çünkü, nisan ayına girdik. Rakiplerimiz tedirgenlik içerisindedir. İster istemez, biz de onlarla söz düellosuna giriyoruz. Bir arenada savaş yapılıyor. G.Saray hiçbir zaman arkada kalmaz, kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

    100 bin dolar yardım
    20 senedir G.Saray'da yöneticilik yaptığını hatırlatan Gürsoy, "Bulunduğum senelerde hiç ikinci olmadım. Bu sene de ikinci olmayacağım. G.Saray, Türkiye dışında ezilmiş Asyalının gönlüne girmiştir. Herkesin G.Saray ile övünmesi gerekir" dedi. DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, milletvekilleri, iş ve üniversite camiasından çok sayıda ismin katıldığı baloda Ankara G.Saraylı Yönetici ve İşadamları Derneği, Galatasaray'a 100 bin dolar bağışta bulundu.
#02.04.2005 10:40 0 0 0
  • ben bu konuda sayin gürsoy'a katilmiyorum. gelirler gecen sezonun derecelerine göre dagitilmalidir. bu sekilde türk futbolu daha fazla yarar görür.
#04.04.2005 18:20 0 0 0