Nohutlu Iskembe / Kichererbsen mit Kutteln
Zutaten:
300 g Kutteln,
300 g Kichererbsen,
100 g Butter,
3 Zwiebeln,
2 Tomaten,
1 EL Tomatenmark
3 Tassen Instantbrühe.

Zubereiten:
Die Kichererbsen eine Nacht vorher einweichen. Dann weichkochen. Die Butter erhitzen. Die klein geschnittene Zwiebeln darin goldgelb braten, fein geschnittene Tomaten zugeben und weiterbraten. Zuletzt das Tomatenmark, die vorgekochten und in Streifen geschnittenen Kutteln, die Instantbrühe, Salz und die Kichererbsen hineingeben und alles zusammen kochen.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 853
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 13:13
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 03.06.2006 01:44
Ellerine Saglik
casper Tarih: 07.03.2006 11:22
Değerli arkadaşım ben size teşekkür edemeyeceğim,çünki ne yazdığınızı anlayamadım,almanca bilmiyorum,keşke türkçesini yazsaydınız ben ve pekçok arkadaşım ne yazdığınızı anlayabilirdik:2:
DİDEM Tarih: 07.03.2006 00:47
teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:43
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:58
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
refik Tarih: 20.01.2006 17:15
tarifleriniz için teşekkürler
ens_selman Tarih: 28.12.2005 02:56
paylaşım için teşekkürler kardeşim
masarac Tarih: 28.12.2005 02:50
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun