KREP

Son güncelleme: 18.03.2006 22:59
  • KREP

    125 gr. un
    2 yumurta
    1 yemek kasigi erimis margarin
    250 ml. süt
    Bir fiske tuz
    1 yemek kasigi seker

    Malzemelerin hepsi derin bir kapta karistirilir elde edilen hamur yarim saat dinlendirilir.Yapilacak tavaya bir pecete yardimiyla yag sürülür,bir kepce hamurdan dökülüp tavaya yayilir bir yüzü pisirildikten sonra diger yüzü de ayni sekilde pisirilir sicakken arasina krem cikolata veya marmelat sürülüp ikram edilir.
    AFIYET OLSUN
#03.04.2005 14:08 0 0 0
  • bak canim cekdi bu KREP den yapsanda yesek




    tesekürler eline saglik
#03.04.2005 16:31 0 0 0
  • saol dostum ellerine saglik........
#03.04.2005 17:07 0 0 0
  • çok tesekkurler ne güzel de olur krep doorusu
#10.04.2005 16:03 0 0 0
  • hmmmm bayilirim bide üstüne recel...
#12.04.2005 12:35 0 0 0
  • Teşekkürler ellerine sağlık çok güzel olurdu şimdi bir tane yemiş olsaydık..
#13.04.2005 14:44 0 0 0
  • Tarif icin tesekkürler
#13.04.2005 15:26 0 0 0
  • Ellerine saglik
#21.04.2005 02:40 0 0 0
  • Ellerine saglik
#23.04.2005 02:40 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#24.09.2005 07:59 0 0 0
  • Ellerine ve emeklerine saglik arkadasim
#27.09.2005 12:20 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 13:58 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 14:07 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 15:44 0 0 0
  • Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#28.12.2005 02:36 0 0 0
  • eline sağlık dostum
#28.12.2005 02:40 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:39 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 22:59 0 0 0