Şer Güçleri ve Karanlık Orduları - Metin Albasan

Son güncelleme: 24.03.2009 08:57


  • Şer Güçleri ve Karanlık Orduları - Metin Albasan kitap tanıtımı Şer Güçleri ve Karanlık Orduları kitap özeti

    Metin Albasan
    Onbir Yayınları;
    İstanbul, 2009, 13,5 x 19,5 cm, 159 sayfa, Türkçe, Karton Kapak.

    noimage

    Kötülük dediğimiz olgu soyut bir kavram değildir.

    Kötülüğü yöneten güçler bizzat içimizde yaşıyorlar ve hayatımızı yönetiyorlar, farkında olmadan bizi yönlendiriyorlar. Peki, bu Şer Güçler ve Şer Odakları kimlerdir? ...

    Kötülük, soyut bir kavram veya bir izafi görünüş değildir. Aslında o, kötülük için yaşayan ve çeşitli kökenlere bağlı varlık sistemlerinin, bilinçli faaliyetleriyle sevk ve idare ettiği bir olgudur gerçekte.

    Bu şer varlıkları kadroları, dünya dışı sistemlere, dünyanın spatyom makânına ve fizik dünyanın derinliklerindeki gizli kötülük üstlerine yuvalanmışlardır.

    Onların kötülük üzerine genel çalışmaları, yeryüzünde birbirinden değişik ve amansız bir karanlık saltanatı oluşturmaktadır ve bu karanlık saltanatın lideri ise gerçekten mevcut olan iblistir.21. yüzyıla girdiğimiz şu zamanlarda, şer güçleri ve onun yeryüzü temsilcileri, her zamankinden daha fazla kendilerini hissettirmektedirler. Öyle ki, bunlar örgütlenerek kurumsal bir güç ve egemenlik haline gelmişlerdir. Örneğin, dünya eğlence sektöründe çok önemli bir rol oynuyorlar.

    Finans sektöründe de aynı durum söz konusu; üstelik tüm ağırlığı ve baskısıyla birlikte. Belirli müzik grupları, plak şirketi yöneticileri, bazı film ve video klip yapımcıları, yönetmenler, onların denetimi altında. Bu kontrol ruhçuluk ve parapsikolojide absesyon olarak bildiğimiz negatif bir varlığın iradesini ele geçirmesi şeklinde açıklanabilir. Televizyon, sinema ve müzik dünyası, insanlara mesaj vermenin en kolay yoludur.

    Bu kitapta, şu konulara ilişkin bilgiler edinebilirsiniz:

    - Aydınlık ve Karanlığın Gerçek Spiritüel Niteliği.

    - Atlantis Karanlık Hakimleri ve Kötülüklerinin Sonuçları.

    - İblis ve kötülük Çetelerinin İnsanlık İçindeki Çalışmaları

    - Kozmik Kötülük Yaratıkları ve Yeryüzü Yaşamları.

    - İnsanlığa Düşman Olan Ufo Filoları ve Uzaylı Gruplar.
#24.03.2009 08:57 0 0 0