Komik Fıkralar

Son güncelleme: 29.03.2009 16:21
  • Namazın Bozulma Halleri
    Cemaat namaz kılıyordu..içlerinden biri konuşunca, öteki -Namazda konuştun, namazın bozuldu! diye kızdı..Bir başkası gülerek -sende konuştun İkinizin namazı da bozuldu" ehe ehe diye güldü.. Dördüncüsü -Üçünüzün namazı da bozuldu. Çünkü üçünüz de konuştunuz" dedi. Aynı safta duran bir başkası -Allah'a şükür ben hiç konuşmadım! deyiverdi..

    Yanlış Aradım
    Hizmetçi: -Aloo Adam: -"Kızım benim benim, hanımı telefona çağır bakayım " Hızmetcı: -"Bir dakika efendim " hızmetci:-" Alo " Adam:" Ne oldu kızım, hanım nerede? " Hızmetcı:" Ay beyfendi nasıl söylesem, hanımefendi yatak odasında biriyle beraber. " Adam:" Nee, bir adamla mı? " Hızmetcı:" Evet beyfendi. " Adam: Nasıl olur hem de benim evimde ha! Bana bak kızım, git benim çalışma odama, aç masamın çekmecesini ordaki tabancayı al, ikisini de öldür, emrediyorum sana! " Hızmetcı: "Beyfendi, ben nasıl yaparım! " Adam: "Yaparsın, bak telefonda bekliyorum, yürü haydi..İki el silah sesi duyulur.." Hızmetcı:" Alo, beyfendi " Adam: "Ne yaptın kızım? " Hızmetcı:" Söylediğiniz gibi silahı aldım, ikisini de öldürdüm efendim. Sonra da silahı havuza attım. " Adam:" Ne havuzu? " Hızmetcı: "Bahçedeki yüzme havuzuna beyfendi, nereye olacak! " Adam:" Ulan bizim villada yüzme havuzu yok ki, orası neresi ki Alooo?

    Kadınları Anlamak
    Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış..Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış..Cin adama - Bir dilek hakkın var..Dile benden ne dilersen! demiş..Adam da - İki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum..demiş..
    Cin :
    - Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste..demiş..
    Adam :
    - Öyleyse kadınları anlamak istiyorum..demiş..
    Cinin cevabı çok kısa ve net :
    - Köprü kaç şeritli olsun ? demiş..


    Hırsızla Temel
    Temel gece evine giderken bir hırsız görür..Hırsız eve girmek için demirliği kesmektedir..
    Temel ; -uy uşağum sen napıyosun oyle..Hırsız: -Saz çalayrum der .
    Temel:- Bu sazın sesi hiç çıkmayur der. hırsız ise -yarın sabah çıkacak onun sesu..:=)
#24.03.2009 18:18 0 0 0
  • :s
#29.03.2009 16:21 0 0 0