Malzemeler
- 1 adet piliç
- 100 gr. kuru kayısı
- 30 gr. badem
- Tuz,karabiber

Yapılışı
Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin. Kayısıları zar şeklinde doğrayın. Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun. Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın.

Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın. Önceden ısıtılmış 200C fırında 45 dakika kadar pişirin. Piliç sarmayı ikişer cm. kalınlığında kesin. Servise sunun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 331
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 13.04.2009 12:57
Görüntüsü harika olmuş kayısılı piliç sarmayı hiç yapmadım denemek lazım.
COCO Tarih: 24.03.2009 22:52
Teşekkürler nergish.:3: