Hadise'den 'erotik' açıklaması

Son güncelleme: 25.03.2009 15:39
  • Hadise cephesinden, TRT'nin klibinin yasaklandığı haberlerine cevap.

    noimage

    Hadise'nin Eurovision şarkısı Düm Tek için çektiği klip TRT tarafından aşırı erotik bulunarak yayınlanmadı. Metin Arolat'ın yönettiği ve çekimleri 3 hafta önce tamamlanan klipte Hadise mini şort, mayo ve derin yırtmaçlı elbiselerle kamera karşısına geçti. Ancak TRT yöneticieri Hadise'nin hem giyimini, hem de seksi figürlerini aşırı buldu.

    Vatan gazetesinin haberine göre TRT'ciler klibin yeniden montajlanmasını istedi ancak Hadise cephesi bu duruma sıcak bakmadı. Merakla beklenen klip dün akşam TRT'den önce internet sitelerine düşerek tıklanma rekoru kırdı. Hadise 3 ay önce verdiği röportajda TRT'yle ilgili olarak şunları söylemişti: "TRT yetkilileriyle ilk olarak biraraya geldiğimizde onlara Belçika'daki konser görüntülerimi izlettirdim. Kıyafetleri açık bulmalarından korktum. Altımda şort, üzerimde korse ve sütyen vardı. TRT Müzik Dairesi Başkan Yardımcısı Ümran Hanım 'Hiç umrumuzda değil, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin. Bizim açımızdan sorun değil' dedi ve içimi rahatlattı. TRT kıyafetime karışsaydı bu iş olmazdı." TRT'nin bu kararına Hadise'nin nasıl bir tepki göstereceği merak konusu.


    HADİSE'DEN AÇIKLAMA:

    Değerli kamuoyunun bilgilerine;

    "Düm Tek Tek" klibi ile ilgili çıkan çeşitli haber ve açıklamalar gerçekleri yansıtmamaktadır. Bu nedenle Hadise menajerlik şirketi tarafından aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

    TRT kurumu ve Hadise menajerlik şirketinin yapmış olduğu anlaşma gereği klip versiyonları TRT'ye teslim edilmiştir. Ancak montaj çalışmaları devam etmektedir. Bu süreç içerisinde 3 (üç) farklı klip montajı hazırlanmıştır. Şu an bilinen ve yayınlanan görüntüler TRT kurumunun onayına sunulan klip versiyonlarından sadece 1 (bir) tanesidir. Nitekim görüldüğü üzere gerek görüntü kalitesi gerekse planlar profesyonelce bakıldığında son halini yansıtmamaktadır. Çalışmalar devam etmektedir. En kısa zamanda gerçek klip TRT tarafından kamuoyunun bilgilerine sunulacaktır. Amacımız Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek olan görsel malzemeyi en son ve mükemmel haliyle sonuçlandırmaktır. TRT kurumunun bugüne kadar olduğu gibi sanatçının sanatsal üretenliğini kısıtlayıcı herhangi bir tavır ve yaptırımı olmamıştır.
#25.03.2009 09:11 0 0 0
  • En iyi çıplak şekilde temsil etmek yazık türkler ne hale düştü buda aldanmanın değişik versiyonları
#25.03.2009 10:24 0 0 0
  • a-yan katılıorum
#25.03.2009 15:39 0 0 0